SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeniköy'ün Sosyal Tesisi Tamamlandı

0
Güncellendi - 2018-02-28 17:40:46
Yeniköy'ün Sosyal Tesisi Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Darende Yeniköy sosyal tesisleri tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Darende İlçesine bağlı Yeniköy Mahallesinde inşaa edilen sosyal tesislerde son rötuşlar yapılıyor. Yaklaşık 240 m2 oturum alanı, 480 m2 de kapalı alanı bulunan sosyal tesis, 350 bin liraya mal oldu.

Kaba inşaatının ardından ince işçiliğinin de bitirildiği sosyal tesisin çevre düzenleme çalışması yapılırken, havaların düzelmesiyle birlikte önümüzdeki aylarda hizmete açılması bekleniyor.

Yeniköylü vatandaşların büyük beğenisini kazanan iki katlı sosyal tesisin zemin katında; 4 adet dükkan ile kazan dairesi ve wc-lavabo grubu bulunuyor. 1. Katta ise çok amaçlı salon, kütüphane, muhtar odası, misafirhane, mutfak, balkon ile wc-lavabo grupları yer alıyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bekir Sözen (6 yıl önce)
    Tebrikler.Büyükşehir Belediyemiz bu tür güzel işler yapıyor.Günpınar eski ilkokulunu da tamir ettiler,çevre düzenlemesi devam ediyor.bir sosyaL tesis olarak sahiplenebilirsek çok güzel hizmetler veren bir mekan kazanılmış olacak.Bekir Sözen.Günpınar Vakfı Bşk.Yard.
    0
    0
    Yanıtla