SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yöresel Ürünler Fuarı Açılacak

0
Güncellendi - 2018-10-17 00:44:29
Yöresel Ürünler Fuarı Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin değerlerini tanıtmak ve şehrin ekonomik anlamda canlanmasına katkı sunmak amacıyla "İl İl Yöresel Ürünler Fuarı" açılacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 20 Ekim'de resmi açılışı yapılacak fuarda vatandaşlar Edirne'den Kars'a yöresel ürünleri tadına bakıp, satın alabilecek.

Ülke çapında farklı lezzetlerin sergileneceği fuar alanında vatandaşlar, yapılan ikramların yanı sıra uygun fiyatlarla birinci elden ürünlere ulaşacak.

Ekonomik kalkınmaya katkı sunmayı hedefleyen fuar, aynı zamanda sektörde yer alan firmaların birbirleriyle iş ilişkilerine ve işbirliğine zemin hazırlayacak.

Bu yıl 4 bin 800 metrekarelik alana kurulacak fuara, 35 ilden 100'ü aşkın firma katılacak. 20 Ekim'de kapılarını açacak fuar, 28 Ekim'e kadar ziyaret edilebilecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız