SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yöresel Ürünler Fuarı Sona Erdi

0
Güncellendi - 2017-10-30 18:02:45
Yöresel Ürünler Fuarı Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafında organize edilen "3. İl İl Yöresel Ürünler Fuarı" 20 - 29 Ekim tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Fuar alanı yanında gerçekleştirildi.

Türkiye’nin birbirinden farklı ve güzel yöresel ürünleri, lezzetleri ve tatları Malatyalıların hizmetine ve beğenisine sunuldu.

3’üncü kez kapılarını açan Malatya İl İl Yöresel Ürünler Fuarı 29 Ekim Pazar gününe kadar devam etti.

Malatya İl İl Yöresel Ürünler Fuarına 7’den 70’e herkesin ziyaret etti. 50 İl’den katılan 100 firma Türkiye’nin farklı yöresel ürünlerini Malatyalıların beğenisine sundu.

Malatya İl İl Yöresel Ürünler Fuarını değerlendiren vatandaşlar, Türkiye’nin bütün lezzetlerini ve ürünlerini fuarda görme ve tatma fırsatı yakaladıklarını söyleyerek, fuarın düzenlenmesinde emeği geçen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Kültür A.Ş’ye teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Fuarın çok güzel geçtiğini söyleyen vatandaşlar, fuarın her sene düzenlenmesi gerektiğini ifade ettiler.

Fuara yoğun bir katılımın olduğunu ve bundan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden katılımcı firma yetkilileri ise, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini sundular.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın, Türkiye’nin 50 iline ait 100 firmanın yöresel ürünlerini fuarda sergilenip satışa sunduğunu söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın; “Gerçekleştirmiş olduğumuz kültürel etkinliklerimize ve fuarlarımıza desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz İl İl Yöresel Ürünler Fuarımıza ilgi gösteren herkese ve açıldığı günden itibaren ziyaret eden Malatyalı hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet Çelik (6 yıl önce)
    Orada yapılan satışların kdv si gelir, kurumlar vergisi toplam satışların %38 i dir 10 milyon tl lik satış gerçekleşti ise 3.8 milyon tl lik vergi kaybı maliye tarafından belediyeden tahsil edilmelidir, Devletimizin vergi kaybına neden olan her kimlerse bunları maliyemizin peşine düşmesi gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • pırasa (6 yıl önce)
    O kadar vergi memuru gezdi defterdar gezdi müfettiş gezdi de Bir Allahın kulu da demedi ki bu kadar para döndü vergi kaçırıldı fiş verilmedi. Hemde belediyenin eli ile. Belediye kira alır metrekare hesabı parasını alır maliye göz yumar. Belediye su yok su yok diye millete algı yapar en yaşlısına bile sorsan su yok o yüzden pahalı der.
    0
    0
    Yanıtla