SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yorgun Sağlıkçı

0
Güncellendi - 2020-09-23 23:15:00
Yorgun Sağlıkçı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir sağlık çalışanının yoğun mesai sonrasında evine giderken bindiği yolcu otobüsünde uyuyakalması bir yolcu tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) vakalarının son dönemde oldukça arttığı illerden biri olan Malatya’da, çalıştığı hastaneden nöbet sonrası eve giden bir sağlıkçının yoğun mesai sonrası otobüste uyuyakalması başka bir yolcu tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Malatya Turgut Özal Tıp Merkezinde görev yaptığı öğrenilen Ensar Büyükkaya'nın uykuya yenik düştüğü anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yolcu otobüsünün Malatya-Konak hattında yaşanan bu anları kayda alan yolcunun videoyu paylaşması ile çok sayıda kişi, korona virüs ile mücadelede ön safta yer alan sağlıkçılara teşekkür ederek emeklerinin ödenemez olduğunu söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Surullah AÇIKGÖZ (3 yıl önce)
    Sevgili genç kardeşim:Senin bu halinden ne kadar çalışkan ve fedakar olduğunu anlıyorum.Sizleri anlamayan,kuş beyinlilere üzülüyorum.Emeğin kutsal,geleceğin aydınlık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Sağlıkçılarımızda insan ONLAR robot değil onlardan hep insanüstü gayret bekliyoruz doktor sayısı az Almanyada doktor başına düşen hasta sayısı Türkiyedekinin 8.de 1.İ bunları göz önüne alarak düşünmemiz lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Allah eksiklikkerini vermesin.Bir şekilde canımız yandığında ilk tepki verdiğimiz insanlardır.Hakkınızı helal edin.Allah sizi esirgesin hakkınızı helal edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • ayilmaz (3 yıl önce)
    Allah sağlıkçı kardeşlerimizin yokluğunu vermesin. İyi ki varlar. Emeklerine sağlık...
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Allah Sağlık Çalışanlarının eksikliğini vermesin.bunlar olmazsa halimiz harap,iyiki varsınız,sizler hasta ve yakını psikolojisini bilen insansınız, işinize bakın çok teşekkürler emeğinize,hastalık yüzünden,canlarını veriyorlar daha ne yapsınlar........................
    0
    0
    Yanıtla
  • nouma44 (3 yıl önce)
    oda bısemı abı 3 gun ust uste acıle gıttım once faranjıt dedıler oyle bı ılac kullandım sonra her gıttıgımde ınne vurdular artık dayanamadım kendımı hastanede yere attım tomografı cekıldı covıd olmusum 1 gun sınra test yapıldı sonuc geldı negatıf
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin44 (3 yıl önce)
    İş elbisesi ile olmamış. Biraz daha dikkat lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Musenna (3 yıl önce)
    Çalıştığın yer sahip çıkmazsa kimse bakmaz.Totm personeli olarak ctes i akşam o kadar dil döktüm çok rahat sızım diye test yapılmadı.Gece devlet hastanesi nde yaptırdım.Test 1gun sonra sonucu pozitif geldi. şuan eşim küçük cocugum rahatsız..
    0
    0
    Yanıtla