SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"YORUMSUZ"...

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:30:31
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın "nur topu" gibi yeni bir skandalı daha oldu...Kiltepe'deki Ermeni Mezarlığı'nın bir bölümüne yapılmakta olan gasilhane, son dua yeri ve bekçi evi inşaatının, belediye ekipleri tarafından yıkılmasına tepkiler devam ediyor...CNN Türk ekibi (6 Şubat) öğlen bülteninde yıkımın gerçekleştiği yerden canlı yayın yaptı... 

Tehditler Eksik Olmamış ki! 

Malatya Belediyesi ekipleri tarafından "kaçak" olduğu gerekçesiyle bekçi evi yıkılan görevli Naciye Çalışkan,çok çarpıcı açıklamalarda bulundu... Çalışkan, CNN Türk muhabirine," Tehdit ediliyoruz,camlarımız kırılıyor, yeni mezarlarımız kırılıyor ve çevredekiler bize gavursunuz diye tepki gösteriyorlar... " dedi...
 
Sorumsuzluk sonrası ortaya çıkan tablo bu... Günümüz dünyasında en çok dile getirilen birkaç sözcükten biri de hiç kuşkusuz "hoşgörü"...Ama ne acıdır ki,"Hoşgörü" sadece dilimizde... Toplum olarak neden "Hoşgörümüzü" yitirdik ?
 
CNN TÜRK'ün haberi ise şöyle;

Malatya'daki Ermeni mezarlığında yapılan yıkımın etkisi sürüyor.Kentte yıkımı teşvik edenlerin "Ermeni algısı" en berrak biçimde mezarlık bekçisi Naciye Çalışkan'nın anlattıklarında somutlaştı:"Çevre bizi burada bekçilik yaptığımız için rahatsız ediyor.Camlarımızı ve yeni yapılan mezarları kırıyorlar.Bize'Siz gavurları bekliyorsunuz,sizde mi gavursunuz? diyorlar. Çocukları çocuklarımla oynamıyor.Korkuyorum, benim can güvenliğim yok."


http://video.cnnturk.com/2012/haber/2/6/tehditler-eksik-olmamis-ki

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız