SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yozgat'tan 'Biz Anadoluyuz' Ziyareti

0
Güncellendi - 2019-06-15 21:19:20
Yozgat'tan 'Biz Anadoluyuz' Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Yozgat'tan, Malatya'ya gelen öğrenciler, Vali Aydın Baruş'u ziyaret etti.

Valilik toplantı salonunda Yozgat'tan gelen 40 öğrenciyle bir araya gelen Baruş, öğrencilere kentin tarihi, ekonomisi ve kültürel yapısını anlattı.

Öğrencileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Baruş, "Siz değerli gençler, ülkemizin geleceğisiniz. İçişleri Bakanlığımızın düzenlediği projenin amacı, farklı illerde bulunan gençlerin arasındaki muhabbet, dostluk, kardeşlik bağını tesis etmek, güçlendirmek ve gençlerimizin ülkemizin her tarafını tanımasını sağlamak. Bu sayede gençlerin ülkesine, milletine ve vatanına karşı olan hislerini, duygularını güçlendirmek amaçlanıyor." diye konuştu.

Başarılı ve eğitimli gençlerin yetişmesini önemsediklerini anlatan Baruş, şöyle devam etti:

"Gençlerimizin başarılara imza atmasını istiyoruz. Gençlerin ülkesine karşı aşkla, çalışma şevki ile dolu yetişmesi temel amacımız. Bu anlamda sizlerin milletimizin sahip olduğu değerlerle donatılması, bu değerleri yüreğinde hissederek, hayallerini buna göre oluşturması hepimizin arzuladığı bir olaydır."

Baruş, konuşmasının ardından öğrencilere hediye verdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız