SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YP'den Çerçi'ye Şartsız Destek

A- A+ PAYLAŞ

Genel Başkanlığını Sadettin Tantan'ın yaptığı Yurt Partisi'nden belediye başkan adaylığı ile ilgili görüşmelerini sürdüren Mehmet Yaşar Çerçi'ye koşulsuz destek verileceği bildirildi.

Partiden konuya ilişkin yayınlanan bültende şöyle denildi:

"29 Mart 2009 yapılacak yerel seçimler için adaylık çalışmalarını yürüten Çerçi'ye Yurt Partisi'nden şartsız koşulsuz tam destek geldi.

Yurt Partisi Malatya İl teşkilatını ziyaret eden Çerçi'yi İl başkanı Bedir Ertan ve Yönetim Kurulundaki tüm heyetiyle parti binası dışındaki iş hanının girişinde karşıladı.İl başkanı Bedir Ertan, Çerçi'nin adaylık sürecinde partiyi ziyareti nedeniyle öncelikle çok teşekkür ettiğini ve kamu oyu yoklamalarında Malatya halkının Çerçi'yi başkan olarak görmek istediklerini söyledi.

Ertan sözlerini şöyle sürdürdü:

'Biz siyasi partilerin tek amacı Ülkemize ve milletimize hizmet etmektir.Halkın istekleri doğrultusunda en iyi hizmeti sunmak asli görevimizdir.Bu bağlamda Malatya halkının Çerçi'yi Belediye başkanı olarak görme arzusu karşısında halkın isteğine karşı hangi siyasi partiden olursa olsun sayın Çerçi'yi şartsız koşulsuz destekleme kararı aldık. Memleketimizin dürüst,namuslu,nitelikli ve Vizyon sahibi yöneticilere ihtiyacı var. Sayın Çerçi bu özellikleri taşıyan geçmişteki çalışmalarıyla halkın sevgisini kazanmış bir kişidir.

Eğer diğer partilerde aynı düşünceyle Çerçi'ye destek verdiklerinde Malatya da dengeler bozulacak halkın istediği bir belediye başkanı iş başına geçecektir."

İl Başkanı Ertan genel merkeze de bağlanarak Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hemşehrimiz Kamil Göksu'nun da Çerçi'yle görüşmesini sağladı. Göksu da Partilerinin tam destek yanında olduklarını bildirdi ve 'Genel Başkanımız Sadettin Tantan'ın size ayrıca özel selamları var. Çalışmalarınızda bizimde katkımız olacaksa her zaman yanınızdayız' dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız