SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YP'ye Malatyalı Başkan

A- A+ PAYLAŞ

Genel başkanlığını Saadettin Tantan'ın yaptığı Yurt Partisi'nde Kadın Kolları Genel Başkanlığına Malatyalı avukat Meral Demirhan (üstteki fotoğrafta) getirildi.

Mazbatasını Yurt partisi Genel başkan yardımcılarından Ertuğrul Baştaş ,Yavuz Tavşan , Kamil Göksu ve Kemal Özçakmak tan aldıktan sonra bir basın açıklaması yapan 30 yaşındaki Meral Demirhan şunları söyledi:

"Siyasi başarıları ve hizmetleri ile yakından tanıdığımız ve saygı duyduğumuz Sayın Sadettin Tantan’ ın Genel Başkanlığındaki partimiz, Yurt Partisinin Kadın Kolları Genel başkanı olarak görevlendirilmem tarafıma büyük bir onur vermiştir.

Partimizin il ve ilçe teşkilatlarımızdaki kadın kollarımızla beraber etkin çalışarak bir çok başarılı projeye imza atacağız. Kadının toplumsal yaşamın içerisine aktif olarak katılmasını ve toplumsal yaşamda olması gereken yeri almasını sağlayacağız.

Kadının toplumdaki yeri o toplumun gelişmesi ve geleceği için hayati önem taşımaktadır. Çünkü toplumun geleceğini oluşturan nesiller kadınların ellerinde yetişmektedir. Kadınlar toplum yaşamı içerisinde ne kadar bilinçli ve eğitimli olurlarsa yetiştirecekleri nesillerde o kadar bilinçli ve duyarlı olacaktır. Kadınlar bu nedenle bir toplumun gelişmesinde ve değişmesinde gizli ancak çok güçlü bir role sahiptir.

Bizlerde partimizin kadın kolları olarak çalışma arkadaşlarımızla beraber, kadınlarımızın toplumda hak ettikleri yeri almaları, toplumsal duyarlılıklarının artırılması, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda cumhuriyet kadınına yakışan eğitimi ve bilinci almaları yönünde bir çok projeyi hayata geçireceğiz.

Kadınlarımızın sosyal yaşamda yaşadıkları her zorlukta ve sorunda onların yanında olacağız. Bu zorlukları ve sorunları aşmak için gerekli tüm hukuki ve idari yolların oluşmasını ve kullanılmasını sağlayacağız.

Laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti olan cumhuriyetimizin kadın haklarının geliştirilmesi ve korunması için tek koşul olduğunu tüm kadınlarımıza anlatacağız.

Yurt Partisi Kadın Kolları Olarak, demokrat, cumhuriyetçi ve yurtsever bütün kadınlarımızı, ülkemizin aydınlık ve güzel geleceğini oluşturmak için partimizin çatısı altında bir araya gelmeye davet ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız