SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yücekaya Yeniden

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'nde Aliseydi Yücekaya tekrar başkan seçildi.

Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurul ve seçime tek liste katıldı. Önceki başkan Aliseydi Yücekaya'nın tek aday olduğu Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Aliseydi Yücekaya (Başkan) (Kiltepe Mahallesi Muhtarı), Mehmet Sürmeli (İskender Mahallesi Muhtarı), Naci Üçkardeşler (Dabakhane Mahallesi Muhtarı), Murat Şahin (Samanköy Muhtarı), Mahmut Gök (Yazıhan Muhtarı), Mustafa Özel (Kapıkaya Muhtarı), Sait Sert (Dilek Örenönü Mahallesi Muhtarı), Ahmet Dönmez (Yazıhan Sadıklı Köyü Muhtarı) ve Şeyhhamit Özdemir (Darende Ozanköy Muhtarı).

Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'nde Aliseydi Yücekaya, 8,5 yıldır dernek başkanlığını sürdürdüğünü belirterek, 3 yıl için daha başkanlığa getirildiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız