SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yücel Hoca Olumlu Karşılandı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:27:23
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, teknik heyet seçimi noktasında doğru karar verdiklerine inandıklarını belirterek, "Teknik direktörlük görevine Yücel Hoca’yı getirmemiz camia tarafından olumlu karşılandı" dedi. 

PTT 1. Lig’in yeni takımı Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Selim Pilten, kulüp başkanı Adil Gevrek ve sportif direktör Ali Ravcı’nın girişimleri sonucu Yücel İldiz ile anlaşma sağladıklarını, bu anlaşmanın Malatya futbol camiasında doğru bir tercih olarak yorumlandığını kaydetti.

Pilten, bu ligi ve Malatya’yı bilen bir teknik direktörü takımın başına getirdiklerini belirterek, "Yönetim olarak en iyi teknik adamı getirmek için uğraştık. Yücel İldiz hocamızı hem geçmiş başarıları hem de kişiliğinden dolayı tercih ettik. Tabi şehri tanıması da bizim için bir artıydı. Kendisiyle iki tarafın da memnun olacağı şekilde bir anlaşma yaptık. Camiamıza hayırlı olur inşallah” diye konuştu.

“TRANSFERE YÖNELDİK”

Teknik direktör transferinin ardından futbolcu transferine başladıklarını kaydeden Pilten, teknik heyet ve sportif direktör Ali Ravcı’nın koordineli bir şekilde transfer çalışmalarını yürüttüğünü ifade etti.

Transferde anlaşmaya yakın oldukları isimlerin olduğunu belirten Pilten, “Teknik heyetimizin belli olmasının ardından transfere yöneldik. Zaten kulübümüzün hali hazırda belirlediği bir liste vardı. Tabi Yücel Hocamızın da kafasında muhakkak isimler vardır. İnşallah Malatya’ya layık futbolcularla birkaç gün içerisinde sözleşme imzalamaya başlarız. Taraftarımız içini rahat tutsun, yönetimimiz ve teknik heyetimiz en güzelini yapacaktır. Ekonomik olarak ayakları yere sağlam basan bir kulüp olmalıyız. Transferde önceliğimiz astronomik rakamlara değil de kulübün sağlam yapısına gelecek oyuncuları tercih etmek. Bu işlerde sabırlı olmak lazım. Tabi bu ligin yeni bir ekibi olduğunu da unutmamalıyız. Sonuçta bu ligde önemli ekonomileri bulunan kulüpler var. Biz bu kulüplerle yarışacağız. Onun için adımlarımız yere sağlam ve gerçekçi basmalıyız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız