SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yük Treni Traktöre Çarptı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, bir yük treninin hemzemin geçitte önüne çıkan traktöre çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Malatya'dan Adana'ya gitmekte olan 53601 sefer sayılı yük treni, Cumhuriyet Örnekköy'den Akçadağ İlçesi'ne doğru hareket halindeyken hemzemin geçitten geçmekte olan 44 DT 994 plakalı traktöre çarptı. Kazada yaralanan traktör sürücüsü 60 yaşındaki Yusuf Canpolat olay yerine giden 112 acil servis ambulansıyla Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TCDD 5. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kazanın olduğu noktada resmi bir hemzemin geçit bulunmadığını ve vatandaşlarca gayri resmi olarak açılan bir hemzemin geçit olduğunu belirtti. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Öte yandan, Samanköy Tren geçidi üzerinde de, Şahnahan'dan Malatya yönüne gelmekte olan Ahmet Eryaman yönetimindeki 44 KL 373 plakalı araçla demiryolu üzerinden geçmek isterken, Malatya'dan Yazıhan yönüne gitmekte olan makinist Ali Önal yönetimindeki "Tren Oto"suna çarptı. Kazada hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız