SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yükseğe Taşıma Gayreti İçinde Olacağız"

0
Güncellendi - 2016-05-27 01:37:10
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 65. Hükümet'in kurulmasına ilişkin, "Sayın Ahmet Davutoğlu'ndan sonra Binali Yıldırım'la inşallah bu bayrağı daha da yükseklere taşımanın gayreti içerisinde olacağız." dedi.

Milletvekili Şahin, Malatya İl Başkanlığı'nda düzenlediği toplantıda, partilerinin kurulduğu günden bu yana önemli işlere imza attığını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra partideki bayrağı Ahmet Davutoğlu'nun devraldığını ve yaklaşık 20 aylık süreçte Türkiye'de çok ciddi değişim ve dönüşümlere imza atıldığını dile getiren Milletvekili Şahin, "Sayın Ahmet Davutoğlu'ndan sonra Binali Yıldırım'la inşallah bu bayrağı daha da yükseklere taşımanın gayreti içerisinde olacağız. AK Parti kadrolarını anlamak için özellikle muhafazakar demokrasiyi, İslami kültürü, geleneği ve reisin bu hareket üzerindeki etkisini çok iyi anlamak ve tanımlamak lazım. AK Parti'de görev devri sırasında hiçbir sıkıntıya meydan vermeden bugünlere geldik." diye konuştu.

Şahin, Başbakan Binali Yıldırım'ın kendisiyle yarışan ve kendisiyle özdeşleşmiş bir siyasi geleneğe sahip olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Yaptığı icraatlara bakıldığında AK Parti'nin bugüne kadar en iyi hizmetlerinden olan ulaştırma sahasında, havada, denizle, karada, demiryolunda ulaşımla alakalı ne varsa bunların tümünde modern çağa ayak uyduracak tarzda değişim ve dönüşümler yapmıştır. Hızlı treni ülke gündemine getiren, havayolunu halkın yolu yapan Binali Yıldırım'dır. Yani kendisine bağlı tüm birimleri A kalite noktaya getirmiştir."

Şahin, Malatya'ya bugüne kadar yapılan hizmetler hakkında bilgiler vererek, yatırımların hızla süreceğini belirtti.

Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, 65. Hükümet'in açıklanmasıyla Malatya adına güzel bir tablonun ortaya çıktığını ifade ederek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin yanı sıra Öznur Çalık'ın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olduğunu anımsattı.

Malatya'nın bunu hak ettiğini belirten Kahtalı, şöyle dedi:

"Malatya, kurulduğu günden bu yana AK Parti'ye çok büyük destekler verdi. Bu anlamda Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın da takdirleriyle hem bakanlığımız hem de genel başkan yardımcılığımız Malatya'ya hayırlı olsun. Diğer milletvekillerimizle el ele vererek, ilimizle ilgili yatırımların hızlandırılması konusunda çalışma yürüteceğiz."

A.A.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız