SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüksek Okul Yaptıracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:30:40
A- A+ PAYLAŞ

 Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ve beraberindekiler, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i ziyaret ettiler. 

Doğanşehir’e yapmayı planladıkları yüksek okul binası için, yüksek okul olan ilçeleri gezdiklerini, bu nedenle Darende’ye geldiklerini ifade eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'den bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Başkan Vahap Küçük, “Doğanşehir’e yüksek okul yaptıracağız. Bu nedenle yüksek okul olan ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Hekimhan’ı ve Arapkir’i ziyaret ettik, bugün de Darende’deyiz. Darende’deki okulları gezeceğiz ve projelerine bakacağız. Bu arada Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i de ziyaret etmiş olduk. Kendisine başarılar diliyorum, inşallah güzel hizmetlerde bulunur” şeklinde konuştu.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise, “Saygı değer büyüğümüz bugün bizleri ziyaret ettiler. Kendilerinin de açıkladığı gibi Doğanşehir’e yüksek okul yapmayı planlıyorlar ve bunun çalışmaları içerisindeler. Darende olarak örnek okulumuzun olduğunu kendilerine anlattık. Birazdan hep birlikte okulumuzu gezeceğiz ve projesini inceleyeceğiz. Vahap Küçük başkanımızı yılladır tanıyoruz. Kendisi eğitime her zaman büyük önem veren bir isim olmuştur. Doğanşehir’in kültür seviyesini yükseltmek ve okul sayısını artırmak için önemli çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum, buraya teşriflerinden dolayı hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız