SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüksek Performans Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2016-09-30 00:30:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, “İlimizi elit sporcu profili iyi ancak daha iyi olmaması için bir sebep yok. Zira son yıllarda yapmış olduğumuz tesisleşme otomatikman elit sporcu sayısına pozitif etki edecektir” dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenör Koordinasyon ve Değerlendirme Kurulu tarafından Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörleri ile toplantı yapıldı.

Atatürk Spor Salonu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, spor uzmanları ve antrenörler katıldı.

Toplantıda, Toplantıda İl Müdürlüğünün 2015 yılı çalışmaları değerlendirilerek, 2016 planlanması ve hedefleri anlatıldı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, toplantıda yaptığı konuşmada, “Ülkemizin Avrupa, Dünya ve Olimpiyat yarışmalarında elde ettiği derecelerin hala beklenen düzeylerde değil. Milli Takımlarımızın başarılarının temelinde illerde yapılan sportif faaliyetlerin kalitesinin belirleyici olduğu bilinmektedir. Bu nedenle yaptığımız ve yapacağımız sportif eğitim faaliyetlerinin alt yapı ve elit sporcu eğitimi gibi farklı eğitim programları içermesi gerekmektedir. Yedi yıldır Milli Takımlara gönderdiğimiz sporcu sayısı iki yüz elli, antrenör sayısı ise kırk civarındadır. En az yüz altmış, yüz yetmiş sporcumuz antrenörlerimizin ise tamamı İl Müdürlüğümüzün çatısı altında faal olan antrenör ve sporculardan oluşmaktadır.  İlimizi elit sporcu profili iyi ancak daha iyi olmaması için bir sebep yok. Zira son yıllarda yapmış olduğumuz tesisleşme otomatikman elit sporcu sayısına pozitif etki edecektir. Sizlerden 2016-2017 sezonunda daha yüksek performans bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İl Müdürü Fındıklı’nın konuşmasının ardından toplantı sonunda antrenörlerin sorunları dinlenerek karşılıklı görüş ve öneriler istişare edilerek toplantı sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

fındıklı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız