SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüksek Standartlı İşler.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:11:08
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Mert ile birlikte  üst yapı  çalışmalarının devam ettiği Fahri Kayahan Bölgesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler verdi.

Fahri Kayahan Bölgesinin yeni bir alt merkez olduğunu belirten Başkan Çakır, “Fahri Kayahan Bölgemizdeki çalışmalarımız 2009 yılında imarlı bölgelerde alt yapı ve yol çalışmaları ile başladı. Malatya’nın düzenli bir şekilde gelişen, büyüyen alanlarından biri haline gelen Fahri Kayahan Bölgesinde MASKİ tarafından sürdürülen altyapı  çalışmalarının tamamlandığı yerlerde üst yapı düzenleme çalışmalarımız da büyük bir hızla devam ediyor. Fahri Kayahan Bölgesindeki çalışmalar kapsamında bisiklet ve yürüyüş yolları, cep otoparklar ve engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla kullanabilecekleri kabartmalı taşlardan kaldırım çalışmaları ile standartları yüksek çalışmalar yapıyoruz. Fahri Kayahan bölgemizde 20 km’lik bir yol çalışmamız var. Sadece bu bölgemizde toplamda 40 km kaldırım çalışması yapıyoruz” dedi. 

Malatya genelinde bir çok cadde ve sokakta çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çakır, “Alt yapısı, yeşil alanları ve sosyal donatıları ile Fahri Kayahan Bölgesi standartları yüksek bir bölgemiz. Bu bölgedeki çalışmalarımız herhangi bir aksilik çıkmadığı taktirde çok kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız. Çalışmalarımız bu bölgenin dışında da birçok cadde ve sokakta devam etmektedir. 

Mimar Sinan, Halep Caddesi ve son olarak da Kanalboyu gibi merkez bölgelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Malatya geneline baktığımız zaman kaldırımları, yaya aksları, yeşillendirme çalışmaları, aydınlatma aksları,  açılan ve genişletilen yeni yol çalışmaları şehrin yaşam standartlarını yükseltmektedir. Daha önce 220 civarında cadde ve sokağımızda değişim ve dönüşüm çalışmalarımızı tamamlamıştık. Bu dönem içerisinde de inşallah kalan bölgeleri tamamlayacağız” şeklinde konuştu. 

Merkez ve Fahri Kayahan Bölgesindeki ana caddelerde Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaların yanısıra ara sokaklardaki düzenleme çalışmalarının ise ilçe belediyeleri tarafından yapıldığını belirten Başkan Çakır, “İlçe Belediyelerimiz de ara sokaklardaki çalışmalarına devam etmekteler. İlçe Belediyelerimiz ara sokaklardaki çalışmalarını ana caddeler ile uyumlu hale getiriyorlar. İnşallah çalışmalarımız bittiği zaman bu bölgemiz daha nezih, ferah ve yaşanabilir bir alt merkez haline gelecek. Çalışmalarda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız