SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüksekova'da Şehit Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:16:56
Yüksekova'da Şehit Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve Van'da kaldırıldığı hastanede şehit olan astsubayın Ankara'daki baba ocağına ateş düştü. 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden Yüksekova ilçesine intikal eden konvoyun Yüksekova ilçe merkezinden geçişi esnasında teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve Van'daki hastaneye kaldırılan Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan şehit oldu. Şehit astsubayın Ankara'da yaşayan anne ve babasına acı haber Merkez Komutanlığı ekipleri tarafından verildi. Acı haberin ardından şehidin evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Anne ve baba Van'a gitmek için evden ayrıldı. Şehidin annesinin "Şehit anneleri gelin silah alalım gidip vuralım" sözleri yürekleri dağladı.

Şehit astsubayın ailenin tek çocuğu olduğu ve babasının da öğretmen olduğu bildirildi. 1 yıllık evli olan şehit astsubayın hamile olan öğretmen eşinin ise Van'da bulunduğu öğrenildi. 

21 YARALI..

Bu arada Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır-Silvan karayolunda zırhlı bir aracın geçişi sırasında terör örgütü mensuplarınca yola yerleştirilen patlayıcının patlatılması sonucu 21 askerin hafif şekilde yaralandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, “10 Kasım 2015 saat 15.20’de Diyarbakır-Silvan karayolunda intikal etmekte olan zırhlı bir aracın geçişi esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu kahraman 21 silah arkadaşımız hafif şekilde yaralanmış olup, yaralılar kontrol amaçlı olarak derhal helikopterle hastaneye sevk edilmiştir. Bölücü terör örgütü tarafından alçakça gerçekleştirilen bu saldırı, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını derinden üzmüştür. Saldırıda yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz” denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız