SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yükselen Akademisyenler Cübbe Giydi

0
Güncellendi - 2018-09-17 05:21:00
Yükselen Akademisyenler Cübbe Giydi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesinde profesörlüğe ve doçentliğe yükselen akademisyenlere, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi.

Rektörlük toplantı salonunda düzenlenen törene İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek ve Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Akademisyenlerden; Doç. Dr. Yurdagül Yağmur, Doç. Dr. Sermin Timur Taşhan, Doç. Dr. Tamer Budak, Doç. Dr. Mustafa Ateş, Doç. Dr. Emine Nesligül Aksan, Doç. Dr. Mehmet Üstüner, Doç. Dr. Rahmi Canal ve Doç. Dr. Abdülcelil Bilgin profesörlüğe; Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Bilgiç, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Yıldırım ve Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Görmüş Cengiz ise doçentlik unvanına yükseldi.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay unvanda yükselen akademisyenleri tebrik ederek cübbelerini giydirdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Alem (5 yıl önce)
    Sayın rektörün çok iyi yapabildiği iki faaliyet var. Birincisi siyasetçilerle fotoğraf karesine girmek veya girebilmek, ikincisi ise birilerine cübbe veya önlük giydirmek. Bu işleri herkes beceremez, kolay işler değil... Kızılay yönetiminin üniversiteyi getirdiği doruk noktası...Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz:):):)
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (5 yıl önce)
    Bu ne gerilik ve ne geri kalmışlık, gelişmiş hangi üniversitede böyle bir saçmalık söz konusu. Çok çok ayıplanması gereken bir durum. Hangi gelişmiş üniversitenin sitesinde böyle bir manzara var. Ya da hangi gelişmiş üniversitenin sitesinde şu müdür bizi ziyaret etti, bunu ziyarete gittik gibi bir görüntüyle karşılaşılıyor. İyi örneklere bakın lütfen Boğaziçi, ODTÜ, University of Missouri vs. Yazık oldu koca üniversiteye gelen her kesim çağdaş bir bilim kurumu haline getiremedi İnönü Üniversitesini.
    0
    0
    Yanıtla
  • ORBİYOLOG (5 yıl önce)
    ALLAH AŞKINA Bİ BAKIN YAHU SÜREKLİ Bİ CÜBBE GİYME MERASİMİ KUTLAMA MERASİMİ ZİYARET MERASİMİ , NERDE ÜNİVERSİTEDE Bİ BAŞARI !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (5 yıl önce)
    Bir ülkede fizik bölümü kapatılıyor veya öğrenci gelmiyorsa o ülke ilerleme değil sadece günükurtarma derdine düşmüştür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan kaya (5 yıl önce)
    Önemli olan ilim üretmek gosterise gerek yok
    0
    0
    Yanıtla