SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yükselen Malatya Gördüm'

A- A+ PAYLAŞ

Yazar Yavuz Donat, "Girişi ile çıkışı ile şehrin çehresinde ciddi bir düzelme gördüm. Malatya'nın standartlarında, bulvarlarında, caddelerinde yükselme gördüm" dedi. 
İnceleme gezisi kapsamında Malatya'ya gelen Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaret ederek, kentin ekonomik ve ticari gelişmeleri konusunda bilgiler aldı. 
Ziyarette konuşan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "3. Organize Sanayi Bölgesi'nde planlaması biten 70 tane parseli Haziran ayı sonu ya da Temmuz ayında tahsis etmeye başlayacağız. Planlamalarını bitirdik. Yatırım programına da girdi. 450 bin TL tutarında ödeneği var, gerisi gelir" dedi. 
Erkoç şunları söyledi, "Yavuz bey Malatya'yı hiç unutmaz ve sürekli gelir. Malatya'nın gelişmesinin sıkı bir takipçisi olur. O'nun o takibi de bizleri cesaretlendiriyor. Bizler de her gelişinde farklı bir şeyler ortaya koymanın gayretiyle çalışıyoruz. Son dönemde Malatya hem fiziki olarak, hem de sanayi ve ticaret olarak daha iyi noktalara geldi. Ama arzu ettiğimiz noktada değiliz. Daha çok işimizin olduğunun farkındayız. Malatya son yıllarda bölgesinde yatırım teşvikini en çok alan illerin başındageliyor. Sosyal alt yapısını her geçen gün zenginleştiriyor. Malatya yatırım iklimine müsait. O iklimi de oluşturdu. Biz artık büyük yatırımcılarımızı Malatya'ya bekliyoruz." 
Yazar Yavuz Donat ise, "Malatya'ya her gelişim de sizi mutlaka ziyaret ettim, kahvenizi içtim. Fakat, ilk defa yüzünü bu kadar candan ve sıcak, güler yüzlü gürdüm. İlk defa Malatya'ya bu gelişte sorundan ziyade yükselen Malatya'yı ben de görmeye başladım. O sizlerin sözlerinizden de belli oluyor. Teşvik olsun, organize sanayi olsun. Girişi ile çıkışı ile şehrin çehresinde ciddi bir düzelme gördüm. Malatya'nın standartlarında, bulvarlarında, caddelerinde yükselme gördüm. Eskiden geldiğimiz de doğru dürüst otel bulamıyorduk. Şimdi yapılmış güzel oteller gördüm. Malatya Türkiye'nin yükselen şehirlerinden birisi. Önümüzdeki dönem daha da yükselecek, buna inanıyorum. Sizin kurum ve kişi olarak buna çok büyük katkılarınız var. Allah sizden razı olsun." şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız