SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yükü Etrafa Saçıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:24:49
Yükü Etrafa Saçıldı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'dan İstanbul'a beyaz eşya taşıyan TIR, Tokat'ta devrildi. Kazada bir kişi yaralandı.
 
Tokat-Sivas Karayolu'nun Geyraz 4 Köprüsü yakınlarında meydana gelen kazada, beyaz eşya taşıyan Mehmet Kılıç (50) idaresindeki 61 K 3380 plakalı TIR'ın dorsesi, virajlı yolda kontrolden çıktı. TIR'la birlikte devrilen dorsede bulunan beyaz eşyalar yola saçıldı. Onlarca buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi etrafa savrulurken, kaza sırasında yoldan araç geçmemesi olası bir faciayı önledi.
 
Yaralanan TIR sürücüsü Mehmet Kılıç, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yola saçılan beyaz eşyalar trafik, belediye ve karayolları ekipleri tarafından kaldırıldı. Devrilen dorse ise çekici yardımı ile yol kenarına alındı. Yaklaşık yarım saat ulaşıma kapanan yol, daha sonra trafiğe açıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız