SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yula Eski Futbolcuya..

A- A+ PAYLAŞ

Sultansuyu Tarım İşletmeleri’nde yetiştirilen Arap koşu taylarından kadro fazlası olarak ayrılan 56’sının satışı için açık artırma düzenlenirken, bu taylardan sadece 28’i alıcı buldu. Satılan taylardan 383 Bin YTL gelir elde edilirken, taylardan en pahalısı Yula isimli tay oldu. Bu tayı 44 bin YTL ödeyen İstanbul’dan Yusuf Atlı satın aldı. Atlı'nın, eski Beşiktaşlılardan "Küçük Yusuf" lakaplı futbolcu olduğu bildirildi.

28 TAY SATILDI
Arap Koşu taylarının yetiştirildiği Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde angajmanlı olarak ayrılanların dışında kadro fazlası olarak belirlenen 54 tay Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde açık artırma ile satışa sunulurken bu taylardan 28’i alıcı buldu.

Yurdun değişik yörelerinden at yetiştiricilerinin katıldığı açık artırmada bazı taylar için çok sayıda alıcı çıkması fiyatları yükseltirken 28 taya ise alıcı çıkmayınca satışları yapılamadı.

28 tayın satışından toplam 383 Bin YTL gelir elde edildi. Taylardan bazıları 5 Bin YTL’ye satılırken Yula isimli erkek kır tay 44 Bin YTL’ye satıldı.

Ünlü koşu taylarından Hilali Zaman ve Volga’nın 2.5 yaşındaki Yula isimli tayını İstanbul’dan gelen eski Beşiktaşlı futbolculardan "Küçük Yusuf" lakaplı Yusuf Atlı satın aldı.

Bu arada yine ünlü koşu taylarından Saad ve Berkoş’un taylarından Patır isimli erkek tay 30 Bin YTL’ye , Saad ve Berkoş’un dişi tayı Ağuş isimli tay 26 Bin YTL’ ye, yine Hilali Zaman ve Volga’nın erkek tayı Özgenim‘de 26 bin YTL’ye satıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız