SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yüreğimde Türküler'..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın ozanları TRT'nin yeni kanalı 'TRT Müzik'te yayınlandı.

Geçtiğimiz yaz çekimlerine başlanan ve Genel Yönetmenliğini gazeteci hemşehrimiz Suat Kozluklu'nun yaptığı 'Yüreğimde Türküler' isimli belgesel Pazar saat 15:15'te TRT Müzik'te yayınlandı.. Belgeselin, Pazar gecesi 24.00'te de TRT 4'te yayınlandığı bildirildi.

Belgeselin önümüzdeki günlerde de aynı kanallarda tekrarlanacağı öğrenildi.

Her ilin kültürüne hizmet etmiş ozanlarının konu edinildiği 'Yüreğimde Türküler' adlı belgeselin ilk bölüm çekimleri Malatya Merkez, Doğanşehir, Arapgir ve Arguvan'da gerçekleşti... Malatyalı Fahri, Sami Kasap, Hakkı Coşkun ve birçok değerli sanatçımız bu belgselde yeralıyor...

***

TRT'nin yeni kanalı 'TRT Müzik', 16 Kasım Pazartesi günü TRT Tepebaşı Stüdyoları’nda gerçekleşecek bir gala gecesiyle açılıyor.

TRT Müzik Kanalı Gala Gecesi için Ajda Pekkan ve Sezen Aksu ilk kez uzun süreli bir sahne gösterisinde bir araya geliyor. Açılış özel yayınında iki dev isim, konuklara ve izleyicilere unutulmaz bir şov sunacak.

Resmi açılışı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından yapılacak yeni TV Kanalı;

Türksat 3A (TRT Doğu Paketi) 11.096 MHz, D-Smart 128. kanaldan, Digitürk 95. kanaldan, Türksat A.Ş. Sayısal Kablo TV (Teledünya) 155. kanaldan, Türksat A.Ş. Analog Kablo TV’de S35 ve K28 bandından izlenebilecektir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız