SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüreğimiz Yanıyor"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Öznur Çalık, 24 askerin şehit edildiği terör saldırısına tepki gösterdi ve terörle asla hedefe ulaşılamayacağını söyledi.

Çalık, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Türkiye'de haince emellerle manevi hassasiyetlere saldırıda bulunan terör, çirkin yüzünü yine göstermiş ve 24 evladımızın daha hayatına kıymıştır. Menfur terör saldırısıyla can veren evlatlarımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Tüm Türkiye gibi biz de şehitlerimize ağlıyoruz. Kutsal vatan topraklarının korunması, halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet; yakınlarına, milletimize başsağlığı;  yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

Söz konusu saldırılar, dünyada meydana gelen olumsuzluklara karşın Türkiye'de yaşanan kültürel, sosyal ve ekonomik gelişmelerin önlenmek istendiğinin açık bir kanıtıdır ve buradan çıkarılacak en önemli sonuç, bu tür olayların gerçekleştirilmesinde hedef alınanın toplumsal birlik ve bütünlüğümüzün bozulması olduğudur.

Ancak bilinmelidir ki, bu tür hain saldırılar milletimizi birbirine daha da kenetlendirecek ve terör mihraklarını hüsrana uğratacaktır. Karanlık emelleri uğruna kan akıtarak birlik ve beraberliğimizi sarsacaklarını düşünenler asla hedeflerine ulaşamayacaklardır.  Vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşayacaklardır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız