SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüreğimizi Ortaya Koyacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:35:12
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcıları, İŞGEM Genel Müdürü ve Birim Müdürleri ile İŞGEM toplantı salonunda yaptığı konuşmada “Yeni Türkiye ve Yeni Yeşilyurt için çalışırken yüreğimizi ortaya koymalıyız” dedi. 

Düzenli olarak her ay başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle toplantı yaptıklarını belirten Polat; “Yeni Yeşilyurt için oluşturduğumuz yönetim takımı ve tüm mesai arkadaşlarımız, halkımız tarafından bize verilen bu görevi yaparken mesai mefhumunu göz önünde bulundurmayacaktır. Çalışırken yüreğimizi ortaya koyacağız. Gece gündüz, tatil gibi bahaneler olmayacaktır. Bu emaneti hakkıyla en güzel şekilde yerine getireceğiz. Amacımız Yeni Yeşilyurt’u örnek bir belediye ve belediyecilik hizmeti veren yer yapmaktır. Bunu hepimiz hep birlikte gerçekleştireceğiz. Geçmişe değil, geleceğe bakacağız. Yapacağımız işlerde koordineli çalışacağız. Hizmet üretirken vatandaşın işini kolaylaştıracak imkânlar sunacağız. Kanun ve kurallara uygun hizmet üreteceğiz. Haksız kazanç sağlamaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Alacağımız kararlarda toplum menfaatlerini göz önünde tutarak, hizmetlerimizi üreteceğiz. Yapacağımız çalışmalar ile her zaman Yeşilyurt Belediyesi personelimizin başı dik olacak, kimseye boyun eğecek durumda olmayacaktır” dedi.  

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Meltem Kavuk, Mehmet Çınar, Muammer Zafer, Haydar Şahin, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman ve birim müdürleri katıldı. Birim Müdürleri faaliyet alanları ile ilgili şu ana kadar yaptıkları ve yapacakları projelerle ilgili sunum yaptı.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız