SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yürekleri Ağza Getiren Kavga

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:29:41
Yürekleri Ağza Getiren Kavga
A- A+ PAYLAŞ

BDP İl Başkanlığının da bulunduğu binadaki bulunan bir kahvehanede alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Olayın BDP’nin olduğu binada meydana gelmesi polis ekiplerini alarma geçirdi.

Malatya’da Çarşamba gecesi meydana gelen kahvehane içindeki kavgada 4 kişi bıçak ve darp sonucunda yaralandı.

Olay, saat 22.30 sularında merkez Halep Caddesi Merkez İşhanı’nda meydana geldi. BDP İl Başkanlığının da bulunduğu binaya 5-6 kişilik genç grubunun girdiğini gören bölgedeki polis devriye ekibi, son günlerdeki olaylar nedeniyle gençlerin BDP İl merkezine çıkacakları ihtimali üzerine peşlerinden takip etti. 5-6 kişilik grubun MAŞTİ Çalışanları Derneği Lokali adı altındaki kahvehaneye girerek, içlerinden birisinin “Paramı ver’ diye bağırması üzerine, kahvehanede bulunan yaklaşık 30 kişi ile 6 kişilik grup karşılıklı olarak birbirlerine saldırdılar. Bunun üzerine polis ekibi olay yerine takviye ekip isteyince, binada BDP il başkanlığının bulunması nedeniyle çok sayıda polis ekibi olay yerine geldi. 

Kavga esnasında bıçak ve darp sonucunda 4 kişi yaralanması üzerine gelen ambulanslar ile Devlet Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. 

Olayın alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı ve gelen grubun alacaklarını almak için baskın yaptıkları iddia edildi. Başlatılan soruşturma sürüyor.

HASSAS GÜNLER..

İstanbul Esenyurt'ta MHP seçim bürosundakilere yönelik olarak gerçekleştirilen ve partide görevli bir kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıdan sonra Malatya'da da bu saldırıya tepki için akşam saatlerinde, MHP'li kalabalık bir grup toplu halde yürüyerek PTT önüne gelmiş, basın açıklamasıyla bu saldırıyı protesto etmişlerdi. Daha önce de bu saldırıyı protesto için BDP binasına yürümek isteyen grubu polis engellemişti. O günden beri BDP önünde ve çevresinde polis tarafından güvenlik önlemleri artırılmıştı.

Kentte bu nedenle polis alarmda iken, MHP'nin akşamki protesto eyleminden birkaç saat sonra BDP'nin de bulunduğu binadaki kahvehanede meydana gelen olay, adeta yürekleri ağza getirdi. Ancak, olayın siyasi yönünün olmadığı kısa sürede anlaşılınca "alarm durumu" sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız