SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yurt İçin Belediyeden Arsa

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Uçbağlar Mahallesi'nde 1597 metrekare arsayı, yurt yapılmak üzere Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na devretti.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediye Meclisi tarafından Ekim Ayı Meclis Toplantısında yurt yapılması amacıyla Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü’ne devredilmesi kararlaştırılan, Uçbağlar Mahallesi’ndeki Belediye’ye ait 1597 m2’lik arsanın devir işlemleri yapıldı.

1597 m2’lik arsanın tapu devri, 17 Kasım Pazartesi günü, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Malatya Bölge Müdürü Necati Yavuzer ve beraberindeki heyetin Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı ziyareti sırasında gerçekleştirildi.

Uçbağlar Mahallesindeki arsa tapusunun devri sırasında bir konuşma yapan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Malatya Bölge Müdürü Necati Yavuzer, maddi değeri büyük olan, ancak manevi değeri kat kat büyük olan bu iyilikten dolayı kurumu adına teşekkür ve şükranlarını sunarken, “Milletimizin ümidi ve geleceğimiz olan gençlerimizin sıcak yuvaya kavuşmasına vesile oluyorsunuz. Bu bakımdan hem gençliğimiz adına hem kurumumuz adına sizlere şükranlarımızı arzediyoruz” dedi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Malatya Bölge Müdürü Necati Yavuzer, Uçbağlar Mahallesine yapılacak olan yurda bağlı olarak Üniversite kampusü içerisinde sosyal tesislerin de yapılacağını, bu tesislerin projesinin hazır olduğunu belirterek, “İnşallah bu tesisleri de yurt ihalesinin içerisine dahil edebilirsek çok güzel olacak. Bu büyük katkınızdan dolayı, Belediye meclis üyelerine, encümen üyelerine ve belediye çalışanlarına şahsınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise yapılan hizmetlerden dolayı Bölge Müdürü Necati Yavuzer’in şahsında tüm Kredi Yurtlar Kurumu Personeline teşekkür ederek, ülkemizin geleceği için yapılacak en hayırlı yatırımların, eğitime ve gençlere yönelik yapılan yatırımlar olduğunu söyledi.

Belediye Meclisi’nin aldığı karar neticesinde, gençlere ve eğitime yönelik böyle bir hizmetten dolayı son derece sevinçli olduklarını kaydeden Başkan Akın, “Bu müessesenin yapılmasında özellikle sizlerin göstermiş olduğu gayretler her türlü takdirin üzerinde. Bundan dolayı Malatya halkı adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu güzel eğitim yuvalarının oluşmasında, gençlerimizin korunup, kollanmasında, barındırılmasında ve eğitiminin tamamlanmasında devamlı birbirimize destek olacağız. Geleceğin Türkiyesini kuracak olan yavrularımızı elbirliği ile en iyi şekilde yetiştireceğiz. Ben hem size, hem genel müdürümüze, hem bakanımıza ve hem de sayın başbakanımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bu güzel hizmetlerinizin bereketlenerek çoğalmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Yurtkur Malatya Bölge Müdürü Necati Yavuzer, hizmetlerinin anısına Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a bir teşekkür plaketi verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız