SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yurt-Kur'un Satranç Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Yurt-Kur Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen 24. Satranç Turnuvası sonuçlandı. Dereceye giren öğrencilere hediye ve kupalarının verildiği kapanış törenine katılan Yurt-Kur İzmir Bölge Müdürü Nihat Ertorun, "Her yıl düzenlediğimiz bu turnuvaların asıl amacı galip gelmek değil, öğrenciler arasında birlik, beraberlik sağlayarak, kardeşlik duygularını pekiştirmek ve onları kaynaştırmaktır" dedi.

Turnuvanın sonunda bayan yarışmacılardan Urla Yurdu'ndan (İzmir) Işıl Goler birinci, Trabzon Yurdu'ndan (Trabzon) Didem Kazaz ikinci, Bornova Kız Yurdu'ndan (İzmir) Selin Caner üçüncü, Abant Yurdu'ndan (Bolu) Dilara Ünal dördüncü, Melikşah Yurdu'ndan (Van) Yeliz Karabunar beşinci oldu.

Erkeklerde ise; Dumlupınar Yurdu'ndan (Kütahya) Mehmet Metin birinci, Battalgazi Yurdu'ndan (Malatya) Ali Ekber Doğan ikinci, Erciyes Yurdu'ndan (Kayseri) Aziz Badalov üçüncü, Urla Yurdu'ndan (İzmir) Mehmet İlyas dördüncü, Akdeniz Yurdu'ndan (Antalya) Adem Avcı beşinci oldu.

Birinci, ikinci ve üçüncüler kupa alırken; dördüncü ve beşincilere sürpriz hediyeler verildi. Ayrıca tüm yarışmacılara katılımlarından dolayı birer katılım belgesi ve Yurt-Kur Satranç Turnuvası yazılı tişörtler hediye edildi. Yarışmacıların mutlu günlerinde onlara destek olmak için kapanış törenine katılan veliler de en az öğrenciler kadar heyecanlıydı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız