SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yurt Yok, Öğrenci Kayıt Sildiriyor!"

0
Güncellendi - 2016-10-20 21:38:51
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ’da eğitim veremeye başlayan İnönü Üniversitesi Akçadağ Meslek Yüksekokulunda yurt ve benzeri sorunlar nedeniyle okula gidemeyen öğrenciler kayıtlarını sildiriyor.

1997 yılında kurulan ve Battalgazi Kampüsünde eğitim-öğretime devam eden İnönü Üniversitesi Akçadağ MYO 2015 yılı 2.dönemde Akçadağ ilçesine taşınarak burada hizmetine devam etti. Ancak ilçede yurt ve benzeri sorunlar nedeniyle 400 öğrenci kapasiteli okulda şuana kadar 15 öğrenci kaydını sildirirken 14 öğrencinin ise kayıtlarını dondurduğu öğrenildi.

Önemli altyapı sorunlarında bulunduğu öğrenilen Akçadağ MYO’da Fatih Özdemir isimli öğrenci Ekim ayı itibariyle burs paralarını da alamadıklarını belirterek, “Bilgisayar bölümünde okuyorum ama okulumuzda internet yok. Geleceği söylendi, hocalarımıza söyledik şuan son aşamadaymış bildiğimiz kadarıyla. Bir diğer sorunumuz yurt meselesi. Biz yurtta kalmıyoruz ama bir yurdun olması gerekiyor. Okulun Malatya'ya uzaklığını da düşünürsek, öğrencilere daimi bir servis imkanı da yok" diye konuştu.

iha

ÖĞRENCİLER KAYITLARINI SİLDİRİYOR. (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız