SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YURTSAV'dan 'Açılım'a Tepki!

A- A+ PAYLAŞ

Yurtsav Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret eden, Türk Ocağı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) yetkilileri, Kürt açılımına tepkiye destek verdiler.

Yurtsav Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret eden Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ile BBP Malatya merkez ilçe başkanı Mehmet Gürbüz, hükümetin kürt açılımı çalışmasına tepki gösteren Yurtsav Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği'ne destek için ziyarette bulunduklarını söylediler.

Yurtsav Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Duran Şahin de yaptığı basın açıklamasında, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde Türk milli kimliğin dışında başka bir kimlik yoktur. Ancak etnik kimlikler milli kimliğin içerisindedir. Bunu iktidar sahipleri de inşallah böyle değerlendirecektir" ifadelerini kullandı.

"Eğer muhatap alınacak birileri varsa, dürüst, vatanını seven atası ve dedesi Çanakkale'de savaşmış olan masum Kürt vatandaşlarımızı muhatap alın" diyen Şahin, "Yoksa soyadı Türk, kendisi dağın emrinde olanları değil. Kocası dağda kendisi mecliste olanları değil. Terörden ezilenleri, evleri yananları, şehit analarını ve babalarını muhatap alın. Bu ülke uğruna canını siper edenlere yol haritası çizdirin" şeklinde konuştu.

BBP Malatya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Gürbüz de basın açıklamasında, "Dünyada esareti kabul etmeyen Anadolu yiğitleri savaşlarda yenemeyen efendiler, siyasi entrikalarla ve hep kendilerine konu mankenleri bularak, Anadolu'yu ele geçirme çabasına girmişlerdir" iddiasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız