SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yurttan Kaçan Kızlar Sabıkalılarla Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Kız Yetiştirme Yurdu'ndan kaçan iki kız çocuğu, sabıkalı şahıslarla birlikte aynı evde yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan ve isimleri açıklanmayan 2 kız çocuğu, 09.01.2005 günü yurttan kaçtı ve 11.01.2005 günü polis ekiplerince Özalper Mahallesi'ndeki bir evde D.A. ve F.K. adlı sabıkalı kişilerle yakalandı.

Emniyet yetkilileri, kız çocuklarının birlikte kaçtıkları D.A. ve F.K. adlı şahısların çok sayıda hırsızlıktan dolayı sabıkalarının bulunduğunu açıkladı.

Kız çocuklarının Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerine teslim edildiği ve diğer 2 şahıs hakkında ise soruşturmanın sürdüğü bildirildi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız