SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yürüyüş İptalini Protesto

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:55:01
Yürüyüş İptalini Protesto
A- A+ PAYLAŞ

Barış Bloku tarafından organize edilen ‘Büyük Barış Yürüyüşü’ İstanbul Valiliği’nce yasaklandı. Yasağın ardından Aksaray Meydan’da toplanan kalabalık bir grup kararı protesto için basın açıklaması yaptı. 

‘Büyük Barış Yürüyüşü’ne getirilen yasağın ardından etkinliği düzenleyen grup üyeleri Aksaray Meydanı’nda kararı protesto etti. Grup adına yapılan açıklamaların ardından söz alan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, “Yürüyüşümüz iptal edildi. Uluslararası bir yürüyüş olarak tasarlıyorduk bunu ama basın açıklaması olarak gerçekleştirdik” dedi.

Meydanda yapılan açıklamanın ardından grup yürüyüşe geçmek istedi. Polis yolu kapatarak grubun yürümesine izin vermedi. Ardından ara sokaklardan yürümek isteyen gruba polis yine müsaade etmedi. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı eylemde, yeniden meydana yönelen göstericilere son kez uyarıda bulunuldu. Grup yapılan son uyarıların ardından olaysız şekilde meydandan ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız