SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yürüyüş ve Sergiyle Final

A- A+ PAYLAŞ

Dünya Çevre Günü dolayısıyla belediyece düzenlenen etkinlikler, Pazartesi günkü yürüyüş ve resim sergisiyle son buldu.

Belediyeden konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Malatya Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, düzenlenen yürüyüş ve resim sergisiyle sona erdi.

7 Haziran Pazartesi günü Öğretmenevi-Belediye binası arasında düzenlenen çevre yürüyüşüne büyük katılım oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt ile daire müdürleri, vatandaşlar ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yürüyüş, bez pankartlar, afişler, dövizler ve atılan sloganlarla renkli görüntülere sahne oldu.

Yaklaşık bin dolayında kişinin katıldığı yürüyüş sonunda, Belediye önüne gelen katılımcıları burada Belediye Başkanı Ahmet Çakır karşıladı. Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a düzenlenen etkinliklerden dolayı teşekkür eden öğrenciler, ayrıca bir buket çiçek verdiler.

Yürüyüşe katılan vatandaşlar ve özellikle de öğrencilerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye giriş katında sergilenen ve Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde yapılan resimleri öğrencilerle birlikte gezdi. Burada katılımcılara çeşitli ikramlar yapılırken, Belediye Başkanı Çakır, etkinliklere ilgi gösterenlere ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız