SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yürüyüşümüz İptal'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, "Gaziler yürüyüşümüz, Ramazan Bayramı'nın birinci günü olması nedeniyle, bu yıl iptal edildi. Diğer faaliyetlerimizi yapacağız" dedi.

Dernek binasında, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, 19 Eylül Gaziler Günü'nde yapacakları faaliyetlerle ilgili açıklama yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, "19 Eylül Gaziler Günü bildiğiniz gibi harbe katılıp da sağ olarak dönen savaşmış kahramanlardır. Her Türk evladı bu onura kavuşmak için vatanı, milleti, bayrağı ve kutsal değerleri için savaşır" ifadelerini kullandı.

Akdemir, açıklamasına şöyle devam etti. "Üzerinde yaşadığımız bu toprak, canını korkusuzca hiçe sayarak 20 yaşlarında cennete koşar gibi ölüme koşan şehit ve gazilerimizin bize bıraktıkları emanettir. Gökyüzünde Ay-yıldızlı bayrağımız dalgalanıyorsa bunu genç yaşlarında kara toprağın altına giren şehit ve gazilerimize borçluyuz. İlimizde bu yıl yapılacak kutlama programında 18 Eylül 2009 tarihinde Merkez Yeni Camii'nde ikindi namazından önce rahmetli olan şehit ve gazilerimiz için Mevlit okunacak ve 19 Eylül 2009 tarihinde çelenk sunma töreninden sonra, İl Özel İdare salonunda konferans programımız vardır. Gaziler yürüyüşümüz ise, Ramazan Bayramı'nın birinci günü olması nedeniyle bu yıl iptal edilmiştir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız