SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yusuf Güney Coşturdu

A- A+ PAYLAŞ

 

Yeşilyurt 17. Kiraz Kültür ve Spor Şenliği'nin ilk gününde ünlü pop şarkıcısı Yusuf Güney sevenleriyle buluştu.

İlçe meydanında gerçekleştirilen şenliklerin ilk gününde ünlü pop şarkıcısı Yusuf Güney ve yerel sanatçılar sahne aldı. Şenlikte bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı İlhan Abay, "Sevgili Yeşilyurtlular Yusuf Güney'e hoşgeldiniz diyorum. Herkese iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise, "Kaymakam Bey az konuştu. Ben siyasetçiyim, mikrofon elimize geçti mi boş durmayız. Bu güzel akşamın ömür boyu mutlu geçecek yıllara taşınmasını diliyorum. Herkesin mutlu ve müreffeh bir hayat geçirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Gecede ilk olarak mahalli sanatçılar sahne aldı. Şenlikte daha sonra ünlü pop sanatçısı Yusuf Güney sevenleriyle buluştu. Hayranlarının ilgisiyle karşılaşan genç sanatçı, sahnede horon ve kolbastı oynadı. Güney'in İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur taklitleri büyük alkış topladı.

Yeşilyurt İlçesi Kaymakamı İlhan Abay ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Güney'e çiçek ve kiraz takdim etti.

TOPLU NİKAH..

Bu arada 17.Yeşilyurt Kiraz, Kültür ve Spor Şenlikleri çerçevesinde, ilçedeki Ahmet Atılgan Parkı'nda düzenlenen toplu nikah törenine, Kaymakam İlhan Abay, Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile diğer yetkililer katıldı. Davul zurna eşliğinde halayların çekildiği toplu nikah töreninde, Kaymakam İlhan Abay ve Belediye Başkanı Mehmet Kavuk da bir süre halaya katıldı. Katlı pastanın kesildiği toplu nikah töreninde şahitlikleri, Kaymakam İlhan Abay ve Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile Yeşilyurtlu iş adamları yaptı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, bir çiftin yeni evlendiğini, diğer çiftlerin ise daha önceden dini nikahla evlendiklerini, şimdi ise resmi nikahlarını yaptıklarını belirtip, yeni evli çiftin bir kısım eşyalarını da kendilerinin aldığını ifade etti.

SÜNNET..

 

17. Yeşilyurt Kiraz, Kültür ve Spor Şenlikleri çerçevesinde, ilçedeki Ahmet Atılgan Parkı'nda düzenlenen sünnet törenine, Kaymakam İlhan Abay, Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, İstanbul Yeşilyurtlular Derneği yöneticileri, iş adamları ile diğer yetkililer katıldı. Çocuklara kirve olan Kaymakam İlhan Abay, Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, İstanbul Yeşilyurtlular Derneği yöneticileri, çeyrek altın taktılar. Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, 44 çocuğu törenle sünnet ettirdiklerini belirterek "Malatya'nın plakası olan 44 olması da tesadüf oldu. Biz de 44 kere maşallah diyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız