SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüz Yüze Görüşüyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:07:23
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Masa başı siyasetini hamdolsun yapmadık. Bizde bir söz var, ‘Tarlada izi olanın, harmanda yüzü olur’ diye. Biz sokaklarımızın her karışını karış karış gezmesek, bu işin hakkını vermemiş oluruz” dedi. 

Milletvekili Mustafa Şahin, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Valilik çevresindeki esnafı iş yerlerinde ziyaret ederek, sorun ve talepleri olup olmadığını sordu.

Ziyaretler esnasında esnafla sohbet eden Şahin yaptığı açıklamada, “Gerçekten esnaflarımızın hem taleplerini almaya çalışıyoruz, varsa sıkıntıları onları yüz yüze görüşüyoruz. Seçimden sonra 2 aylık bir süre geçti. Malatya’da yüzde 62 gibi bir desteğin olması, önemli bir dönüm noktasıydı. Biz Malatya’ya geldiğimizde esnafımızla, sanatkarımızla, işadamlarımızla, masa başında çalışan insanlarımızla da, köylümüzle, çiftçimizle görüşüyoruz. Masa başı siyasetini hamdolsun yapmadık. Bizde bir söz var, ‘Tarlada izi olanın, harmanda yüzü olur’ diye. Biz sokaklarımızın her karışını karış karış gezmesek, bu işin hakkını vermemiş oluruz” dedi.

Sokak eylemlerine tepki gösteren Şahin, başka illerde yaşanan sokak eylemlerinin Malatya’da yaşanmamasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Bizim insanlarımız ellerine sapan almazlar, bilye almazlar, Molotof kokteyli atmasını bilmezler. Kesinlikle milli iradenin tecelli edeceği günü bekleyerek, gereken tepkiyi o gün veriyor. Malatya'yı da bu nezih duruşundan dolayı ben tebrik ediyorum” diye konuştu.

Şahin şöyle konuştu: “Şu bilinmeli ki, bu ülkede istikrar en iyi noktaya gelmiş ve insanlarımız istikrarı yakalamışken maalesef bazı dış odaklı karanlık güçler bazı şeyler bahane ederek sokakları kan gölüne çevirmeye çalışıyorlar. Ayrıca şu anda Doğu ve Güneydoğu’da çözüm sürecine yönelik yapmış olduğumuz güzel çalışmalar varken, maalesef kandan beslenen o sadist ruhlu insanlar 15-16 yaşındaki çocukları alıp dağa kaldırıyorlar.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız