SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüzakı Bulvarı'na 3,3 Milyonluk Alt Yapı

0
Güncellendi - 2018-03-13 05:48:23
Yüzakı Bulvarı'na 3,3 Milyonluk Alt Yapı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Yüzakı Bulvarı’nda maliyeti 3,3 milyonluk 11.8 kilometre içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmasına başladı.

MAŞTİ- Tecde arasında yeni açılan Yüzakı Bulvarı’nda gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, “Malatya’nın dört bir yanında yaptığımız yatırımlarla şehrimizin altyapısını güçlendiriyoruz. Bu kapsamda Yüzakı Bulvarı’nda toplam maliyeti 3,3 milyon TL olan 11,8 kilometrelik altyapı çalışmalarımıza başladık. Çalışmalar kapsamında 3.856 kilometre içmesuyu, 4.780 metre kanalizasyon ve 3.090 metre yağmursuyu altyapı çalışması gerçekleştireceğiz. Kanalizasyon hattı çalışmalarımız kapsamında 26 adet muayene, 45 adet parsel bacası ve 70 adet muayene bacası yükseltme çalışması yapacağız. Yağmursuyu çalışmalarımız kapsamında ise 35 adet ızgara ve 20 adet muayene bacası çalışması gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımızın başlangıcını yaptık. Tamamlandıktan sonra Yüzakı Bulvarı modern bir altyapıya kavuşmuş olacak. 3,3 milyon TL maliyetindeki yatırımımız Malatya’mıza hayırlı olsun. ” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • HALİL (6 yıl önce)
    yüzakı bulvarında oturan biri olarak bulvarda 2 senedir ne aydınlatma ne de otobüs durağı olmadığını hatırlatmak isterim. insanlar akşamları cep telefonu ışığı ile gidiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • erdal (6 yıl önce)
    3 yıldır yüzakı bulvarının çalışmaları yapılıyor ama o bulvar da elektrik direkleri ve kaldırım olmadıgı için geceleri karanlıkta hiç bir yer görülmüyor ne zaman bu çalışmalar bitecek orda oturanlar rahat edecek
    0
    0
    Yanıtla