SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüzakı'nda Düzenleme Çalışması Yapılıyor

0
Güncellendi - 2018-09-25 03:53:04
Yüzakı'nda Düzenleme Çalışması Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Yüzakı Caddesinde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Malatya’nın daha sağlıklı büyümesine katkı sağlayacak, ulaşımı rahatlatacak yol projelerinin yanı sıra prestij cadde çalışmaları da yapan Büyükşehir Belediyesi, Yüzakı Caddesini, Malatya’ya yakışır bir hale getiriyor.

Tecde’yi Maşti Kavşağına bağlayan yaklaşık 3.5 kilometre uzunluğundaki cadde geçtiğimiz yıllarda 50 metre genişliğinde planlanarak açılmıştı. Güney Kuşak Yolu’nun da bağlantı yollarından biri olan Yüzakı Caddesi, Çevre Yolu batı trafiğini rahatlatıyor.

MASKİ tarafından altyapısı yapılan cadde bölgenin gelişimine katkı sağlıyor. Malatya’nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Tecde’nin artan trafik yükünü de çeken cadde, Malatya’nın en önemli ana arterlerinden biri.

Büyükşehir Belediyesi, cadde üzerinde kaldırımlar, yollar, çift taraflı bisiklet yolları, aydınlatma, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları yapacak. Büyükşehir ayrıca cadde üzerinde orta refüj çalışmaları yapacak.

Bölge esnafı ve sakinleri de başlanılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Malatya Büyükşehir Belediyesinin yaptığı prestij cadde çalışmalarının çok güzel ve kaliteli olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Hemen yakınımızda yapılan Mıhlıdut Caddesi çok güzel oldu. Malatya’nın bütün caddeleri böyle olmalı. İnsan sokağa çıkınca ferahlıyor. Herşey düzenli ve tertipli. Aynı çalışmanın Malatya’nın en büyük ve düz caddelerinden biri olan Yüzakı Caddesinde yapılıyor olması bizleri mutlu etti. Bu çalışmanın yapılmasını uzun zamandır bekliyorduk. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • mevlüt (5 yıl önce)
    EVET YÜZAKI CADESİ VE FARİ KAYAN ZENGİN CADDESİ TOKİ YOLO TMOPSÖĞÜTB YOLU TAŞTAENPE YOLU Y EŞİLTEPEV YOLUNU KİM NE EYLİYE SE SİNİ KES FAKİR KESİM SESİNİ SEN OY VERMENE BAK AĞZINI YIRTARLAR SEÇİM YAKLAŞIYOR FAKİR KESİM SEN OYUNU HAZIRLA
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (5 yıl önce)
    Biran önce yüz akı caddesini Bostanbaşı'na bağlayacak ara yol açılmalı. Fahri Kayahan ile Bostanbaşı arasındaki 500 m mesafe için çevre yoluna veya yeşilyurt yoluna girip 3-4 km yol gitmek gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (5 yıl önce)
    yüzakı bulvarında yapılan çalışmaları denetleyen varmı merak ediyorum.işçiler malzeme yok diyor.kışa girmeden zor biter.don kar olur çalışmalar durur .ekip sayısı az .lütfen bu işi bir an önce bitirin. zifiri karanlık.Allah korusun bir kaza olmadan cadde aydınlansın bari.zaten maşallah insanlar rallide gibi gidiyor ama ne radar var ne hız kesici.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaldırımcı (5 yıl önce)halil isimli kullanıcı yorumuna
    bilip bilmeden konuşmamalıyız . ilgili sahada bütün program yapılmış durumda ve eksik malzeme yoktur .
    0
    0
    Yanıtla
  • site önlerindeki kilit taşı bitimleri hoş olmadı.mevcut bordürlerin çoğu yerinden oynadı ve o şekilde bırakıldı. malzeme yok diyen elemanlardı.siz yetkili iseniz tabiki sizin sözünüze inanmamız gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaya (5 yıl önce)
    Güngör caddesi bitmeden nasıl olurda Yüzakı caddesi yapılır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam4444 (5 yıl önce)
    PAZARTESİ PAZARI (HASANBEY) den YAVUZ SELİM MAH.(TOKİ) ye çıkan ANA YOL (BÜYÜKŞEHİR E AİT) YAMALIKLARDAN GEÇİLMEDİĞİ GİBİ YAMALAR ÇUKURLAŞMIŞ. BELEDİYE YE KAÇ DEFA YAZDIM AMA HALA SES YOK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Aynen katılıyorum.Gülay sokak hala olduğu gibi duruyor.Yarın yağmur yağdığında yollar çamur oldugunda buradaki okullarda okuyan öğrencilere Allah yardım etsin.Gülay sokak ve göçer sokak asfaltlanirsa daha iyi olacaktır.Acilen bu yolun bitirilmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • emre (5 yıl önce)
    GÜNGÖR CADDESİ GÜLAY SOKAK YAPILMADAN DİĞER SOKAKLAR YOLLAR YAPILIYOR 3 AYDIR Bİ YOLU BİTİREMEDİLER ŞERON KAÇMIŞ PARA ÖDEMEDİKLERİ İÇİN YÜZ AKI SAKİNLERİNE ALLAH YARDIM ETSİN 5 AYDA ANCA BİTER TOZ TOPRAĞIN İÇİNDE KALACAKLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (5 yıl önce)
    YÜZAKI caddesi ile ilgili belediye bir karar verirse iyi olur. Giden başkan Yeşilyurt yolu meyvecilik önünden geçen caddeye yüzakı caddesi levhası koydu. Yeni başka ise bu yola yüzakı diyor Artık bir karar versinler hangisi YÜZAKI o mu bu mu
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir tanesi yüz karası ama hangisi
    0
    0
    Yanıtla