SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüzde 1 de Başkandan

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nde çalışan kadrolu işçiler, sözleşme sonrasında bugünden itibaren zamlı maaş alınmaya başlarken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın bu maaş zammını yüzde 1 daha arttırdığı bildirildi.

Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri yaptığı açıklamada, "Malatya Belediyesi'nde çalışan kadrolu işçi arkadaşlarımızın iki yıllık toplu iş sözleşmesi birinci yıl itibarıyla yüzde 13 iken sayın belediye başkanımız Ahmet Çakır, diğer sözleşmelerin farkını göstererek bir puan daha ilave ettiler. Dolayısıyla birinci yıl için yüzde 14 artırım gerçekleşmiştir. Bunun işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

"İşçi arkadaşlarımızın emeğinin hakkının karşılığını verdiğini sayın başkanımız Ahmet Çakır yaptığı jestle göstermiştir. Bizler de belediyeye daha çok hizmet edilmesi noktasında gece gündüz demeden daha fazla çalışacağımız taahhüt ederiz" diyen Bünyamin Geleri, Hizmet İş Sendikası ile Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş arasındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin de sürdüğünü kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız