SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüzde 100 Artışa Red

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:13:36
Yüzde 100 Artışa Red
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda toplanarak Ocak ayı çalışmalarına başladı. Ağırlıklı olarak imar maddeleri ve imar plan tadilatlarının oluşturduğu 24 maddelik gündemin ilk birleşiminde 7 madde görüşülerek karara bağlandı. 

Denetim Komisyonu üyeleri belirlendi

Battalgazi Belediye Meclisi, 2015 yılında görev yapacak Meclis Denetim Komisyonu üyelerinin seçimini gerçekleştirdi.  Yapılan gizli oylama ile Yusuf Özer, Ela Erkoç, Hasan Demez, İbrahim Karadeniz ve Abuzer Altun Denetim Komisyonu üyeliklerine getirildiler. 

Yüzde 100 kat artışına red

Uçbağlar Mahallesi’nde bulunan ve mevcut imar planında Blok nizam 7 kat olan 2133 ada 2 No’lu parselin, yoğunluk sabit kalmak kaydıyla 10 kata çıkarılmasını içeren imar planı değişikliği kabul edilirken, yine Uçbağlar Mahallesi’nde bulunan ve mevcut imar planında 7 kat olan 3918 ada 1 No’lu parselin 14 kata çıkartılmasını içeren imar plan değişiklik talebi de, şehircilik ilkelerine aykırı olduğu gerekçesiyle reddedildi. 

Niyazi Mahallesi’ndeki 170 ada 28 No’lu parselin zemin katın arka bahçe mesafesinden muaf tutulması, yine Niyazi Mahallesi’nde bulunan 165 Ada 9 nolu parsele ticari alan fonksiyonu kazandırılması talepleri İmar Komisyonu’nun raporu doğrultusunda reddedildi. 

Battalgazi Belediye Meclisi, Göztepe Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti hazineye ait olan 4507 ada 1 No’lu parselde, Tekel Depolarının elektrik ihtiyacını karşılamak üzere 160 metre karesinin trafo alanı olarak ayrılmasını içeren imar plan değişikliğini de kabul etti. 

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak Ayı toplantısının ikinci oturumunu da Perşembe günü saat 13.00’te gerçekleştirecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız