SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüzde 50 İndirim Protokolu

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:46:22
Yüzde 50 İndirim Protokolu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Özel Gözde Sağlık Grubu ile Kamu-Sen arasında, Kamu-Sen üyeleri için katkı payını yüzde 50’ye düşüren bir protokol imzalandı. 

Protokol imza töreni öncesinde bir konuşma yapan Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, “Gözde Sağlık Grubu'na ait hastanelerde tedavi olmak isteyen Kamu-Sen üyeleri kimlik kartlarını gösterdikleri takdirde katkı paylarında yüzde 50’ye varan indirimler uygulanacaktır. Bu indirimler kadın doğum ve plastik cerrahi ameliyatlarında yüzde 20 indirim şeklinde. Bunun dışındaki tüm ameliyatlarda katkı payında yüzde 50 indirim sağlanacaktır" dedi.

Malatya’daki Kamu-Sen üyelerine küçük bir jest yaptıklarını ifade eden Karaman, “Malatya'daki Kamu-Sen üyeleri Türkiye genelindeki tüm Gözde Sağlık Grubu hastanelerinde bu imkanlar doğrultusunda faydalanacaklardır. Ancak Malatya dışındaki Kamu Sen üyeleri sadece Malatya'da faydalanacaklardır, bulundukları illerdeki Gözde Sağlık Grubu'na ait hastanelerde faydalanamayacaklardır. Bunu Malatya’daki üyelerimiz için bir küçük jest olarak görüyoruz” diye konuştu.

Kamu-Sen Malatya Şube Başkanı Akın Çelik ise, Gözde Sağlık Grubu’na, Kamu-Sen üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, kaliteli sağlık hizmetlerine ulaşmada Kamu-Sen üyeleri için önemli bir anlaşmaya imza attıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından, Gözde Sağlık Grubu ve Kamu-Sen Malatya Şubesi arasında katkı payının yüzde 50’ye indirilmesi doğrultusundaki protokol imzalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız