SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yüzde 50 Seviyesindeyiz'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, hazırlıklarını tamamlayarak Alanya'ya hareket etti.

Çarşamba günü saat 15.00'de Alanya Milli Egemenlik Stadı'nda Alanyaspor ile karşılaşacak olan sarı siyahlı takım taktik ağırlıklı çift kale maç sonrası hazırlıklarını tamamladı. Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ufuk Sarı yönetiminde çalışan sarı siyahlı takımda sakatlığı bulunan Hüseyin Kartal antrenmana katılmadı. Kartal'ın Alanyaspor karşılaşmasında kadroda yer almayacağı bildirilirken, teknik patron Ufuk Sarı forvet mevkiinde Hüseyin Kar'ı denedi. Kar, antrenmanda takımdan ayrı gol çalışması yaptı.

Öte yandan antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Ufuk Sarı, takımın şuanda yüzde 50 seviyelerinde olduğunu kaydetti. Sarı, gol yollarındaki sorunu çözmek için çalıştıklarını ifade ederek, "Değerlendirecek bir şey yok. Yenildik. Şu oldu bu oldu, onların arkasına sığınmak istemiyorum. Teknik heyet ve takım olarak moralsiziz. Ama yükselen bir grafiğimiz var. Bozüyük maçıyla grafiğimiz yükselmeye başladı. İstiyoruz, çalışıyoruz, futbol adına da doğru şeyleri yapıyoruz ama sonuca yansıtamayınca rakip bir kere iki kere geliyor, değerlendiriyor ve bizden puanları alıp gidiyor. Birazcık şans olacak. Göztepe maçında oyunun 1. dakikasından son dakikaya kadar, istediler ve hırslıydılar. Ama futbolda bir şey var, ne kadar hırslı olursanız olun, ne kadar istekli olursanız olun eğer akıl ve zekanın önüne geçerse hırsınız, oyun içerisinde dengenizi kaybederseniz bunu kalenizde gol olarak görürsünüz. Göztepe maçında yediğimiz golde dengemizi kaybettik. Bize yakışmadı. Eğer dengemizi
koruyabilseydik, Göztepeli İlhan orada o topla öyle buluşup, topa öyle vuramazdı. Yani sadece şunu söyleyeyim, bize yakışmıyor. Tribünlere bakıyorum, yazılanlara çizilenlere bakıyorum bu şehir ve kamuoyu bu çocuklara inanmıyor. Alınan sonuçlara göre haklı nedenleri var. Her şeyi söylemekte de hakları var ama biz çalışıyoruz. Doğruyu yapmaya çalışıyoruz. Yükselen bir form grafiğimiz de var. Umut ediyorum ki, çocuklar bu isteklerini skor üretme adına da sahaya yansıttıklarında peş peşe galibiyetler alacağız. Bizim arzu ettiğimiz takım yüzde 100 değil, bu ekip yüzde 50 görüntüsünde. Son iki maçımızı da kazanabilirdik. Skor üretmekte sorunlarımız var. Bunun üzerine çalışıyoruz. Bu eksiğimizi de giderdiğimizde, bizi destekleyen ve bize gerçekten inanan insanlara moral verecek, onların bizim hakkımızdaki düşüncelerini değiştirecek, onları neşelendirecek sonuçlar alacağımıza inanıyorum" dedi.

"SERİ GALİBİYETLER ALACAĞIMIZI ÜMİT EDİYORUM"
Her maç takımın üzerine koyduğunu ifade ederek, "Çocukları her zaman motive ediyorum. Her maç bizim üstüne koyacağımız, zafer olarak nitelediğimiz bir fırsat. İnanın ki, her maç istiyorlar bunu ama bazen ne yaparsanız yapın futbol şansı da yanınızda olacak. Ayrıca zaman zaman yaptığımız küçük hataları, dengesizliği, alan savunmamızı unutmayacağız ve geliştireceğiz. Seri galibiyetler alacağımızı da ümit ediyorum" diye konuştu.

"TAKIM YÜZDE 100 SEVİYEYE ULAŞDIĞINDA HERKES SALDIRGAN VE GALİBİYETİ İSTEYEN BİR TAKIM GÖRECEK"
Sarı, takımda rotasyonlu bir kadro oluşturmaya çalıştığını belirterek, "Biz rotasyonu kullanıyoruz. Bozüyük maçında ilk 1'de oynayıp ta, şuanda aramızda olmayan arkadaşlarımız var. Yönetim kurulumuz sağ olsun, 26 tane futbolcu arkadaşlarımız var ve hepside bu takımda oynayabilecek kalitede. O anlamda benim işim zor. Çocukların moralleri bozulmasın ve soğumasınlar diye rotasyonlu kadro yapmaya gayret sarf ediyorum. O anlamda üst üste oynanan maç trafiği bize engel değil. Bizim eksiklerimiz var. Takım olmak adına çok kısa zamanda çok büyük yol kat ettik o görünen bir gerçek. Malatya kamuoyu da bunu görmüştür. Turgutluspor maçındaki görüntüyle, Göztepe maçındaki görüntü arasında eminim ki fark olduğunu görmüşlerdir. Ama şöyle söylemeliyim ki, bu takım yüzde 50'de. Bu takım yüzde 100 kapasiteye çıktığında herkes oyunun her alanında saldırgan, galibiyeti isteyen bir takım görecek" şeklinde konuştu.

MAÇIN HAKEMİ..
Bu arada, Alanya Milli Egemenlik Stadı'nda oynanacak olan Alanyaspor- Malatyaspor maçını, Çanakkale bölgesi hakemlerinden Zafer Koçbay'ın yöneteceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız