SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yüzde 68 Çalışıyor, 20 Alıyoruz!'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:18:37
'Yüzde 68 Çalışıyor, 20 Alıyoruz!'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “10 yıl önce konuştuğumuz dost ülke kalmadı. Umuyoruz ki Türkiye Ortadoğu’daki hiçbir ülkeye benzemez. Ülke içinde el ele vereceğiz, dostluğumuzu kardeşliğimizi bozmayacağız” dedi. 

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde çalışmaları kapsamında CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, beraberinde İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Kadın Kolları Başkanı Güllü Tunçer ile birlikte Beylerbaşı Mahallesi’ni ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhurbaşkanlığı seçim süreciyle ilgili kısa bir değerlendirme yaparak, “10 Ağustos tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanı halkın oylarıyla seçilecek. Önümüzde ülkenin geleceği için bir fırsat var. Bu seçimi iyi bir şekilde değerlendirsek daha güzel bir Türkiye bizleri bekliyor” dedi.

Ağbaba da konuşmasında, “TBMM’de Malatya’yla ilgili bir şey konuşuluyorsa, Malatya’nın sorunları gündeme geliyorsa CHP’nin milletvekili sayesinde oluyor. Malatya’nın kayısı problemini, sulama suyu problemini, devlet hastanesi sıkıntısını, Şeker Fabrikasının özelleştirme sorununu, yol-baraj problemlerini Türkiye duymuşsa Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilinin sayesindedir. Biz emek veriyor, çalışıyoruz. 3 yıldan beri gece gündüz demeden haftanın 4 günü TBMM’de, 3 günü Malatya’da sahada çalışıyoruz. Bunları hakkımızın teslim edilmesi için söylüyorum. Malatya’da CHP’nin aldığı oy yüzde 20, AKP’nin aldığı oy yüzde 68. Yüzde 68 ben çalışıyorum, partimiz çalışıyor, yüzde 20 oyu biz alıyoruz. Biz Malatyalılardan hakkımızı istiyoruz. AKP’nin oy alıp da hizmet etmediği yerlerden biri Malatya. Malatya Türkiye’nin en verimli topraklarına sahip. Çok çeşitli tarım ürünleri yetiştiriyor. Ama 12 yıldır nutuk atanlar, sulama sorununu çözemediler. Bu kadar probleme rağmen hala AKP’ye oy veriliyorsa herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım" İfadelerini kullandı.

Ortadoğu’nun kan gölüne döndüğünü kaydeden CHP Milletvekili Ağbaba, “Dış ülkelerdeki büyükelçilikler ülkelerin namusudur. Toprağıdır. Toprak da şereftir. Bizim toprağımıza İŞİD militanları girdi. Ağızlarını açıp bir şey söylemiyorlar. 3-4 güne kadar İŞİD Militanları rehin Türkleri serbest bırakır. Biz biliyoruz ki Hükümet İŞİD’le pazarlık yapıyor. Ciddi rakamlar vererek rehineleri alacak ve seçimden önce bir Show yapacak. 10 yıl önce, Suriye’yle, İran’la, Libya’yla, Mısır’la, Lübnan’la dosttu. Şimdi konuştuğumuz ülke kalmadı. Umuyoruz ki Türkiye Ortadoğu’daki hiçbir ülkeye benzemez. Ülke içinde el ele vereceğiz, dostluğumuzu kardeşliğimizi bozmayacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız