SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yüzde 70 İle Seçeceksiniz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Kavuk, Yeşilyurt ilçesinde seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz ve Öznur Çalık, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ile AKP Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır'ın yanı sıra ilçe ve belde belediye başkan adayları ile partililer katıldı.

Seçim bürosu açılışında bir konuşma yapan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yerel seçimlerde AKP'nin oylarını artırarak, yolda devam edeceğini söyledi. Çalık, Mehmet Kavuk'un Yeşilyurt ilçesi'nde birçok hizmetlere imza attığını belirterek, "Mehmet Kavuk, Yeşilyurt'ta yaptığı hizmetler ile herkese örnek olmuştur. Bizler de sizler için gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerel seçimlerde yüzde 70 ile Malatya Merkez'de Ahmet Çakır'ı, yüzde 70 ile Yeşilyurt'ta Mehmet Kavuk'u göreve seçeceksiniz" dedi.

Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ise, yerel seçimlerin millet ile kavga eden çetelerle, milletin seçimi olacağını söyledi. Öz, Ergenekon sürecinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve hükümetin kararlı adımlarla çetelerin üzerine gittiğini belirterek, "Yerel seçimlerde oylarınızı bölmeden tekrar AK Parti ile yola devam diyeceğinizden kuşkumuz yok. Malatya'ya yakışan AK Parti'nin oylarını arttırarak, yoluna devam etmesidir" diye konuştu.

AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Kavuk da, Yeşilyurt ilçesine 10 yıllık görev süresi içerisinde en iyi hizmeti yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Kavuk, eğitim, sağlık, alt yapı ve sosyal alanlarda birden çok hizmete imza attıklarını kaydederek, "Yaptığımız işler bundan sonra yapacaklarımızın teminatı konumundadır. Ben sizlere ve ilçemize layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bundan sonrada layık olmak için çalışacağım. Sizlere layık olmanın sözünü veriyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Kavuk'un seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız