SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzde 70'in Üzerine Çıkmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:42:09
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Kadın Kolları, Suriyeli mültecilerine yardım için aşure programı düzenlendi.

Hanedan Düğün Salonu’nda düzenlenen aşure programında konuşan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Suriye’de yaşanan drama temas ederek, “Kimin neye gücü yetiyorsa, hayır ve hasenatın Cenab-ı Allah katında boşa gitmeyeceğini biliyoruz. Oradakiler bizim ecdat yadigarı kardeşlerimizdir. Bu nedenle yardımlarımızı esirgememeliyiz” dedi.

Yaklaşan yerel seçim ve aday adaylığı ile adaylık sürecine de değinen Milletvekili Şahin, “136 aday adayı 14 adaya dönüşecek. Bu çatı altındaki tüm aday adaylarımız, adaylar netleştikten sonra gösterilen aday etrafında kenetlenip, partimizin oyunu yüzde 70’lerden yukarıya çıkarmalıyız” diye konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Suriye'de bir dram yaşandığını kaydederek, kış mevsimi nedeniyle giyecek noktasında herkesin yardımcı olması gerektiğini ifade etti.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci de Suriye için herkesin gönlünden koptuğu kadar yardım yapmasını isteyip, yardımların Allah katında büyük sevaba dönüşmesini niyaz etti.

AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ise yardımlaşmanın önemine temas ederek, “Muharrem ayı nedeniyle böyle bir aşure programı düzenleyip, Suriyeli kardeşlerimize kışlık giyecek alınması için yardım için böyle bir organize yaptık” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız