SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzde 70'lere Çıkaracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:39:41
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Hukukçular Derneği Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Bakan, AK Parti’nin Malatya’daki oy oranını yüzde 70’lere çıkaracağını söyledi.

Ali Bakan “Malatya’nın kaybedecek ne zamanı vardır ne sabrı vardır. Bu nedenle proje ve ekip çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Çalışmalarımız sonucunda 70 civarında proje hazırladık. Bu projeleri yürütecek kadromuzu da hazırladık. Halkımızın da desteği ile Malatya’yı yüzde 70 oy ile kazanmayı hedefliyoruz” dedi.

Bakan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Büyükşehir belediyesini yönetecek olan yeni kadrolarımızı oluşturduk. İnşallah görev bize verilirse hem projelerimizi hem de kadrolarımızı bütün Malatya halkı ile paylaşacağız. Vatandaşlarımızın bize karşı olan teveccühleri, destekleri ve itimatları bizleri son derece memnun etmektedir. Adaylık başvurumuzu yaparken yaklaşık 10 bin civarında vatandaşımız bizlere destek verdi. Gençlerle yaptığımız toplantılarda 5 bine yakın gencimizle buluştu. 2 bin civarında hanım kardeşlerimizi ağırladık ve herkesle birebir görüştük. İlçe belde ve köy gezilerimizde yaklaşık 50 bin civarında insanımızla beraber olduk. Halkımızın teveccühünü aldık, gönüllerini kazandık. Görev bize verildiği taktirde güçlü bir kadroyla, yapacağımız hızlı bir çalışmayla ilk beş yılda, Malatya’yı 2023’lere taşımayı hedefliyoruz.

Malatya’nın en küçük yapılacak hizmetinde, 20 yıllık 50 yıllık planlamanın yapılması lazım. Bu ufuk ve vizyonun öne çıkarılması lazımdır. Yapılacak bu seçim Türk siyasetinde birtakım temel değişikliklere sahne olacaktır. Bu seçimin arkasından bir Anayasa değişikliği konusu meydana gelecektir. İkincisi ise Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacaktır. Sonrasında Milletvekilliği seçimi vardır. Bu seçim AK Parti ve Türkiye açısında çok önemli bir seçimdir. Sadece bir mahalli seçim olarak görülmemelidir.

Malatya’nın bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiği için buradayız. Tek emelimiz Allah’ın Rızasını kazanmak su yaşadığımız büyüdüğümüz bu topraklara hizmet etmektir. Başka niyetlerimiz var ise Cenabı Allah bize bu işi nasip etmesin. Ben yıldır hep burada yaşadım. Allah izin verirse bundan sonra da burada yaşayacağım. Bizim yarın çocuklarımıza, torunlarımıza iyi bir Malatya bırakmamız lazım. Eğer biz sadece bilgimizi birikimimizi kendimize mal mülk edinmek için harcarsak, bunun hesabını Allaha da veremeyiz, Bu ümmetin en hayırlı olan insanı da bu ümmete hizmet eden olduğunu biliyoruz. Cenabı Allah sadece kuranı gönderip bununla kendinizi idare edin demedi. Resuller nebiler gönderdi. Halifeler verdi. Çünkü bu topluma önderlik edilmesi ve toplumun Allah’ın istediği şekilde yaşaması için bu tür insanlara ihtiyaç vardır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız