SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Yüzde 80 'Evet' Çıkacak''

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, "Bu Ruh üçüzleri Ak Parti Hükümetinin yaptığı çalışmaları anlamakta her ne kadar güçlük çekseler de yüce milletimiz 4 seçim ard arda takdirini sandıkta göstermiştir" dedi.

Parti binasında partinin yöneticileriyle birlikte basın açıklaması yapan İl Başkanı Mustafa Şahin, "Geçtiğimiz günlerde birden bire artış gösteren terör olayları ile birlikte başta karakter üçüzleri olan muhalefet partileri olmak üzere tüm karanlık güç odakları her zaman olduğu gibi ülkemize, hükümetimize ve partimize yönelik çok ağır ithamlarda bulunmuş ve hakaret dolu ifadelerle adeta topyekün saldırıya geçmişlerdir. Varlıklarını kuruldukları günden bu güne kadar hep gerilimden ve çatışmadan nemalanarak ayakta kalmaya çalışan ve dün ellerine, karanlık güç odakları tarafından aynı silahlar tutuşturulup birbirlerini vurdurarak varlıklarını sürdürmeye çalışan anlayışın uzantılarının bugün değişik bir versiyonunu izlemekteyiz" ifadelerini kullandı.

"Muhalefeti oluşturan karakter üçüzleri başta olmak üzere derin güçler, çetelerin ve Ergenekon'un da etkisiyle; her fırsatta, terör saldırılarını Demokratik Açılım süreciyle ilişkilendirmektedirler. Demokratik Açılım Süreci'nin, birlik ve beraberlik bağı olarak gündeme gelmesi gerekirken bunu kendilerine göre yorumlamaktan da çekinmemişlerdir" diyen Mustafa Şahin, "Eğer muhalefeti oluşturan ruh üçüzleri siyasi çekişmeyi ve siyasi gelecek endişelerini bırakıp, gerçekten ülke menfaatini, güvenliğini ve iç huzurunu düşünerek adım atarlarsa daha büyük gelişmeler kaydedilecektir. Bu Ruh üçüzleri AK Parti Hükümetinin yaptığı çalışmaları anlamakta her ne kadar güçlük çekseler de yüce milletimiz 4 seçim ard arda takdirini sandıkta göstermiştir" şeklinde konuştu.

"REFERANDUMA MALATYA'DAN YÜZDE 80 EVET ÇIKACAĞINA İNANIYORUM"
12 Eylül 2010 günü yapılacak olan referandumla, halkın desteğiyle yüzde 80'leri aşan bir sonuç alınmasının tüm kesimler tarafından tahmin edildiğini belirten Şahin, "Bunu bilen, tüm karanlık güç odakları da rahatsızlarını da gizlememektedir" dedi.

Şahin, "Amaçları zaten ülkeyi karmaşaya boğmak, dökülen kanlarla ülkeyi yasa boğmak değil mi? Biz ülke olarak bugüne kadar olduğu gibi, hükümetimiz ve güvenlik güçlerimizle birlikte ülke menfaatleri için hareket eder ve destek olursak bütün bu sorunlar elbette ki aşılacaktır" şeklinde konuşmasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız