SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzde 90 Hocamızla Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2016-05-25 14:48:42
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Dursun Cumali Sucu, olağan genel kurullarını yaptıklarını ifade ederek, yeni sezonda TFF’nin onaylaması halinde Malatya Yeşilyurt Belediyespor ismiyle ligde yer alacaklarını söyledi.

Sucu, olağan genel kurulları, yeni sezon çalışmaları ve transferlerle ilgili gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

“15 KİŞİLİK BİR YÖNETİM OLUŞTU”

Olağan Genel Kurulun iyi geçtiğini ve 15 kişilik bir yönetimin oluştuğunu kaydeden Sucu, “Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın da katılımıyla olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. 15 kişilik bir yönetim oluştu. Eski arkadaşlarımızın tamamı devam ediyor. Aramızda 4 yeni arkadaşımız katıldı. Güzel bir kongreydi, inşallah Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübümüze hayırlı olur. Bizlerde hayırlı işler yaparız” dedi.

“TFF ONAYLARSA YENİ İSMİMİZLE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Sucu, Olağan Genel Kurulda takımın isminin Malatya Yeşilyurt Belediyespor olması için karar aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

“İsmimiz daha önce Malatya Yeşilyurtspor idi. Yeşilyurt Belediyesi Meclisimizin almış olduğu kararla kulübümüzün ismini Yeşilyurt Belediyespor yaptık. Malatya Yeşilyurt Belediyespor ismi divana önerge vererek, genel kuruldan da geçirmiş olduk. Artık Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) onayıyla inşallah önümüzdeki sezon Malatya Yeşilyurt Belediyespor olarak liglerde devam ederiz.”

“ÖNCE HOCAMIZLA ANLAŞACAĞIZ”

Başkan Sucu, kısa süre içerisinde transfer çalışmalarına başlayacaklarını ifade ederek, “15 kişilik yönetim kurulu içerisinde bir İcra Kurulu oluşturacağız. İcra kurulunu oluşturduktan sonra bir transfer komitesi ortaya çıkacak. O transfer komitesindeki arkadaşlarımızla beraber önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağız. Önce teknik direktörümüzle anlaşacağız. Zaten halihazırda bir hocamız var. Yüzde 90 yine hocamızla devam edeceğiz. Ondan sonrada hocamızın vereceği liste doğrultusunda transferlerimizi yapacağız” diye konuştu.

Eksik olan mevkilere transfer yapacaklarını kaydeden Sucu, “Bütçemizde çok fazla bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. Çünkü BAL Ligi’ndeki oyuncuların fiyatları aşağı yukarı bellidir. Çok fazla oyuncuda almayacağız. İskeletimizi koruyup, eksik olan yerlere takviye yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız