SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzde 90'ı Tamamlandı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:06:06
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Küçük Sanayi Sitesi'nin bu yıl sonunda tamamlanması bekleniyor. 

Doğanşehir S.S. Küçük Sanayi Sitesi'nin Başkanı Mehmet Ormancı, yaptığı açıklamada “2009 yılında temeli atılan ve bir süre çalışmalarına devam den inşaatımızın 2012 yılında bitmesi gerekiyordu. Ancak birtakım maddi imkansızlıklar nedeniyle çalışmalara bir süre ara verildi. Şimdi ise Site inşaatımız büyük bir hızla ilerliyor. Üyelerimizden aidatlarının tamamını toplamış bulunmaktayız. Devletimizden aldığımız katkı ile de şu anda betonarme işini tamamen tamamladık. Yani inşaatımızın yüzde 90'lık bölümü tamamlandı. Bundan sonra geriye kalan sıva ve benzeri ince işlerin ise yapımı sürüyor” ifadelerini kullandı.

Yapım aşaması devam eden Doğanşehir Küçük Sanayi Sitesi Projesi'nin yüzde 90 lık bölümünün tamamlandığını kaydeden Ormancı, yapılan sitenin 68 işyerinden oluştuğunu ve 6 bin 539 metrekare alanı kapsadığını ifade etti. Mehmet Ormancı, sitenin yapımı için üyelerden yüzde 30 oranında katkı sağlandığını belirterek geriye kalan yüzde 70 lik bölümünün ise Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından karşılandığını sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız