SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzde 90'ı Tamamlandı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:09:16
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Yeni Nikah Sarayı inşaat çalışmaları mevsim şartlarının elverişli olması nedeniyle devam ettiği, inşaatın yüzde 90’ının tamamlandığı bildirildi.

Konuya ilişkin Malatya Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Fahri Kayahan bölgesinde toplamda 26 bin 821 metrekarelik alan üzerinde 4 bin 700 metrekare kapalı alana sahip olan Yeni Nikah Sarayı’nın kaba inşaatı yüzde 90 seviyesinde tamamlandı. Modern bir mimari yapıya sahip olan Yeni Nikah Sarayı’nın çelik çatı konstrüksiyonu için toplamda 167 ton çelik kullanıldı.

Malatya Belediyesi tarafından hazırlanan yeni Nikah Sarayı Projesi, nikah haricinde de vatandaşların sürekli kullanabilecekleri bir kompleks olarak tasarlanmış durumda. Nikah Sarayı içerisinde; 8 adet mağaza, 1 adet kafeterya, 2 adet 186 kişilik salon, 1 adet 750 kişilik büyük salonun yanı sıra, 170 araçlık otopark ile ahşap pergolalar bulunuyor.

İnşaat ve çevre düzenlemeleri ile birlikte 5 milyon liraya mal olması beklenen Yeni Nikah Sarayı’nın 2014 yılı içerisinde hizmete girmesi planlanıyor” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız