SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzde 10'unu Bile Toplayamıyorlar Artık"

0
Güncellendi - 2016-03-21 16:45:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, bölgedeki insanların artık terör örgütünün gerçek yüzünü gördüğünü ifade ederek, "Bu da terör örgütünün gerçek yüzünü oradaki vatandaşların gördüğünü gösterir” dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyaret etti. Ziyarette gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Şahin, bölgedeki insanların artık terör örgütünün gerçek yüzünü gördüğünü ifade ederek, “Bunlar Nevruz kutlamaları ile bir araya geleceklerdi ama oradan aldığımız bilgilere göre, bundan önceki kutlamalarda topladıkları insanların yüzde onunu bile toplayamıyorlar artık. Bu da terör örgütünün gerçek yüzünü oradaki vatandaşların gördüğünü gösterir” diye konuştu.

Terör örgütünün artık sonunun yaklaştığını aktaran Şahin “Geçmişte ecdadımız nasıl ki bize karşı birleşen o sırtlanlar kümesini denize döktüyse bizlerde bu gün Çanakkale’de ki o sırtlanlar kümesinin bir benzerini ülkemizden def edeceğiz. Bu günkü düşmanlarımız Çanakkale’deki düşmanlarımızdan daha aşağılık, daha kalleş ve daha hain. Bunlar bu gün kendi bedenlerine bağladıkları bombalarla masum sivil insanlarımızı katlediyorlar. Bunlar piyonlar, bunların amaçları Kürtleri korumak değil. Dün şehit olan kardeşimiz Kürt kökenliydi, Yazıhanlı şehit kardeşimiz de Kürt kökenliydi. Yani Kürt Kürt’ü hangi amaçla öldürebilir, siz hangi amaca hizmet ediyorsunuz?. Bunu kendileri de bilmiyorlar, bunları yönetenler bunların eline bir yol haritası veriyor, bu hainlerde o yol haritasını uygulamaya çalışıyor. Ama ben annelerin ağlamayacağı, kanların akmayacağı günlere çok yakın olduğumuzu düşünüyorum Allah bu hainlere karşı milletimizin yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Şahin son olarak Şehitler Haftası dolayısıyla Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini ziyaret ettiklerini aktararak, “Biz 7 gün 24 saat şehitlerimizle yatıp kalkıyoruz ama ne yapsak da onların hakkını ödeyemeyiz. Bu vatan, bu bayrak ve bu ezan uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Cengiz ise “Bizim şehit ve gazi yakınları olarak şahsi hiçbir beklentimiz yok, bizim tek isteğimiz toplumdaki yerimizin bilinmesi. Hükumetimiz zaten bizler için gerekli olan yasaları çıkarttı. Bu yeterli midir tabi ki değildir, daha birçok eksiğimiz var bu konuda, ama inşallah her şey zamanla olur. Bu konuda hükumete güvenimiz sonsuz” şeklinde konuştu.

iha

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ŞAHİN (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kmyc (8 yıl önce)
    Hayret. Parelle ilgili bişey söylememiş sayın vekil.Büyük bir eksiklik bence!. ömrüm olurda, şu sular durulduğunda sayın vekille yüz yüze gelip birkaç soru sormak isterim.hürmetler hayırlı geceler..
    0
    0
    Yanıtla