SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yüzlerce Kişi Ağırlıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:34:38
A- A+ PAYLAŞ

 

 
Malatya Belediyesi iftar çadırında her gün yüzlerce kişi iftar açıyor. Ayrıca iftar çadırının manevi havasını solumak isteyen Malatyalı iş adamları, siyasiler ve bürokratlarda iftar çadırında Esenlik tarafından misafir ediliyor. 
 
Dün iftar çadırında Esenlik eski Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, İnsani Yardım Vakfı (İHH) Malatya Şube Temsilcisi Selim Budak, Kavuklar Şirketler Grubu'nu temsilen İlhan Kavuk iftar açtı. İftar çadırında misafirleri Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz karşıladı. Boyraz, “İftar çadırında hep birlikte aynı anda bin 500 kişi iftarını yapıyor. Herkes aynı yemeği yiyor, hep birlikte dualar ediliyor. Maneviyatın zirvesini birlikte yaşıyoruz. Yeni Camii meydanında bu yıl organizasyonunu gerçekleştirdiğimiz iftar çadırında her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyoruz. Esenlik personellerimiz ve birim müdürlerimiz Ramazan ayı boyunca burada görevli, iftarlarını burada açıyor. Bir sorun ve sıkıntı yaşamadan misafirlerimizi ağırlıyoruz. Sorumluluğu ve maneviyatı büyük bir görev yerine getiriyoruz. Bu sorumluluğu yerine getirirken bizlere yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Esenlik yerine getirdiği sosyal sorumluluk ile kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincini pekiştirmektedir" dedi.
 
Bu arada Malatyalılar iftar saatini beklerken Malatya İl Müftülüğü'nden gelen vaizlerin Kur'an ziyafeti ve yapılan sohbetler, Ramazan'ın güzelliğini daha da anlamlandırıyor.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız